Aktywne Wpisy

skrytek +1767
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
baemaj +61
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

#neuralink #technologia #medycyna #roboty #tesla #elonmusk
źródło: crying-money
Pobierz@asdeusz-konopielka: w 99 roku stałem się faboyjem internetu, w 2002 stałem się fanboyem programowania, w 2008 stałem się fanboyem gita, w 2013 stałem się fanboyem bitcoina, w 2013 - dockera, w 2014 fanboyem Spacex, w 2016 roku fanboyem Tesli, w 2022 fanboyen AI.
Każde owe fanboystwo przełożyło się na znaczne zwiększenie jakości mojego życia, czy powiększenie majątku, czy zwiększenie mojej wydajności w pracy, co
Możliwość sterowania całym robotem (Neuralink wspominał, że zaczynają pracę nad tym) - pozwoli osobom niepełnosprawnym, nie tylko odzyskać niezależność, ale i poczucie godności.
Potrafisz sobie wyobrazić jak to jest być przykutym do łóżka, nie móc
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie... i roboty
Ostatni raz jak sprawdzałem, praca w firmach Muska nie jest obowiązkowa. Mało tego - jest dobrowolna i dobrze płatna. A według rankingów nawet często jest najbardziej pożądana.
źródło: engineering-students-1024x575
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@PopeLeon: O ile daleko mi do takiej wiary w to jak anonimowy tak porównanie neuralinku do sterowania myszki okiem jest po prostu śmieszne
@anonimowy_programista: jeszcze?! To już chyba nawet nie jesteś multimilionerem, teraz to już chyba multimiliarderem, jakby tak brać na poważnie wszystkie te twoje życiowe sukcesy. Bitcoin w końcu od początku 2013 to urósł z 5000 razy, a Tesla od czasu jak jestes jej fanboyem to ze trzydzieści.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@asdeusz-konopielka: co ty się starasz udowodnić? Przecież wiadomo że są hejterzy i fanboje którzy są bywają nachalani (tak jak ty teraz) z szczerzeniem swoich opinii, zakładając że jest tym fajbojem to przynajmniej dzieli się czymś co go ekscytuje, dodatkowo robi to poprawnie, we wpisie który otagował, tymczasem co ty robisz? Dzielisz się swoją frustracją, myślisz że to w czymś komuś pomoże, nie