Wpis z mikrobloga

#zegarki #zegarkiboners #kontrolanadgarstkow

Cześć, chciałbym polecić warsztat p. Bauma w Gdańsku-Wrzeszczu. Warsztat trochę odstaje w pozytywny sposób od dzisiejszego pędzącego świata, bo trzeba: zapisać na serwis i czekać w kolejce (a czasem się zgarbić, jak się usłyszy termin 6 albo 8 miesięcy). Zegarek dostarczyć osobiście i czekać cierpliwie na SMSa z informacją o powodzeniu, następnie odebrać również osobiście i zapłacić na miejscu. Ale robota jest zrobiona na najwyższym poziomie, i cena bardzo ok. Pan Baum to pasjonat, najwyższa kultura, na ręku zawsze szwajcar, wiadomo, ostatnio taki z nacinanym bezelem. Small-talk obowiązkowy, i czasem są kolejki z tego powodu. Właściwie to chyba zawsze są kolejki. W sierpniu zamknięte. Warto, korzystam od lat. Polecam pod kątem napraw i serwisów. Próbowałem z lenistwa innych warsztatów bliżej mnie usytuowanych, ale o dziwo kilka razy pod rząd usłyszałem "nie serwisujemy", albo może p.Baum mnie przyzwyczaił do innych standardów, więc nie pykło. Warsztat p. Bauma to taki warsztat w klimacie, którego żaden serwis szybkoidrogo nie odda. Jak ktoś nie kuma dlaczego drogi mechaniczny zegarek jest fajniejszy od taniego kwarca, to i tak nie zrozumie. Pozdro zegarkowe świry.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak ktoś nie kuma dlaczego drogi mechaniczny zegarek jest fajniejszy od taniego kwarca, to i tak nie zrozumie.

@Def_: i musiał się zesrać.

a baum spoko. też polecam
  • Odpowiedz