Aktywne Wpisy

źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 18.4% (88)
- Brzuszka 18.0% (86)
- Skrajka 36.2% (173)
- Ogonek 27.4% (131)
managerstrategii +170
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz

Cześć, chciałbym polecić warsztat p. Bauma w Gdańsku-Wrzeszczu. Warsztat trochę odstaje w pozytywny sposób od dzisiejszego pędzącego świata, bo trzeba: zapisać na serwis i czekać w kolejce (a czasem się zgarbić, jak się usłyszy termin 6 albo 8 miesięcy). Zegarek dostarczyć osobiście i czekać cierpliwie na SMSa z informacją o powodzeniu, następnie odebrać również osobiście i zapłacić na miejscu. Ale robota jest zrobiona na najwyższym poziomie, i cena bardzo ok. Pan Baum to pasjonat, najwyższa kultura, na ręku zawsze szwajcar, wiadomo, ostatnio taki z nacinanym bezelem. Small-talk obowiązkowy, i czasem są kolejki z tego powodu. Właściwie to chyba zawsze są kolejki. W sierpniu zamknięte. Warto, korzystam od lat. Polecam pod kątem napraw i serwisów. Próbowałem z lenistwa innych warsztatów bliżej mnie usytuowanych, ale o dziwo kilka razy pod rząd usłyszałem "nie serwisujemy", albo może p.Baum mnie przyzwyczaił do innych standardów, więc nie pykło. Warsztat p. Bauma to taki warsztat w klimacie, którego żaden serwis szybkoidrogo nie odda. Jak ktoś nie kuma dlaczego drogi mechaniczny zegarek jest fajniejszy od taniego kwarca, to i tak nie zrozumie. Pozdro zegarkowe świry.
@Def_: i musiał się zesrać.
a baum spoko. też polecam