Aktywne Wpisy

PrawdziwyMongolzMongolii +1165
Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
dudekk602 +3
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

źródło: 123
Pobierz@Balija: już ruskie zakola ma xD
źródło: 1000011485
Pobierz@g-jabcd: a ja się cieszę, ze urodziłem się w gównianym kraju (Polska z komuny), który za to potrafił ładnie z tego gówna wyjść i teraz powoli staje się pięknym miejscem.
gosc wyglada jak kartofel, a ma witaminke 7/10
@BedzieDobraGra: Akurat kacapy są mordowanie w imię ważnych rzeczy. Jak np wolność do ruskiego miru który ruscy próbują tam siłą narzucić i który widzisz na tym obrazku.
Btw. w tej bluzie wygląda jak rybak.