Wpis z mikrobloga

#przegryw #wojna Lep na frajerów, którzy po przysiędze będą myśleli, że wydymali Freda i będą sobie latać dronami, ale to Fred wydyma ich i braki będą łatane nimi, żeby rakieta wroga zakończyła ich nędzny żywot z punktu widzenia polskojęzycznej władzy xD
Kojot2077 - #przegryw #wojna Lep na frajerów, którzy po przysiędze będą myśleli, że w...

źródło: yhy juz lece

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

#przegryw #wojna Lep na frajerów, którzy po przysiędze będą myśleli, że wydymali Freda i będą sobie latać dronami, ale to Fred wydyma ich i braki będą łatane nimi, żeby rakieta wroga zakończyła ich nędzny żywot z punktu widzenia polskojęzycznej władzy xD

@Kojot2077: beka to jest z lamusów którzy wierzą że w przypadku wojny ruscy będą zabijać tylko "żołnierzy" czy tam "uzbrojonych" i dzięki temu że nie
  • Odpowiedz
@Kojot2077: homo sovieticusów to masz u ruskich gościu, twoi wrogowie numer jeden dziwnym trafem nie są z rosji mimo że to rosja grozi Polsce, Polakom i działa wbrew interesom Polskich. jak Polak chce mieć dostęp do borni to w Polsce taka opcja jest jak najbardziej możliwa, mało tego możesz iść do Wojska i w razie W będziesz lepiej uzbrojony i zorganizowany niż twoje fikcyjne pospolite ruszenie z gmin, ja wiem
  • Odpowiedz
  • 1
@Mamiser: ja wiem zaś od kogo ty jesteś, niewolniku. Żaden kraj oprócz nietykalnej Szwajcarii nie chce takich rzeczy wprowadzać, bo plebs ma być bezbronny i kontrolowany. Uzbrojenie plebsu to zagrożenie dla władzy. Nie ważne czy w Polsce, Rosji czy Kambodży. Oczywiście ciasne umysły tego nie potrafią skleić. Lepiej wyzwać od ruskich onuc i wyśmiać prosty fakt, którego nie są w stanie zaakceptować.
  • Odpowiedz
  • 0
@PopeLeon: lecisz na czarną, bo widzę, że prostych uogólnień nie potrafisz zrozumieć. Nie każdy jest tutaj komandosem, co wszystkie rodzaje mordowania ludzi zna. Ha tfu!
  • Odpowiedz