Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Stylówka InPosta to jest jakaś, jak to mówią młodzi ludzie, masakracja. Nie wiem skąd on wziął taki pomysł na siebie, z której strony by na to nie patrzeć, wygląda to tragicznie. Przynajmniej jest śmiesznie, srogo kisnę z wpisów z dziecięcymi portfelami i innymi tego typu dodatkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od samego początku Kaja lekko przypominała mi z zachowania legendarną Igę, a po tym odcinku coraz bardziej się w tym utwierdzam. Pewnie nie przebije tamtej, ale myślę, że może mieć bardzo podobny charakter. Szkoda Laweciarza ;)
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenux: może nie mam gustu ale mi tam to nie przeszkadza nawet lubie jak chłop nie boi się kolorów. Nosi co lubi, obdarty nie chodzi, brudny ani wymemłany jak wieśniak raczej też nie wyglada. Sama ostatnio mężowi kupiłam koszulke w garfildy. A czapka z Ricka i Mortyiego zarąbista. Kobieta ma pełno butów a on przepada za czapkami
  • Odpowiedz
  • 4
@joanna_555: Moim zdaniem wygląda to komicznie, czterdziestoletni facet nosi ciuchy dla dzieci. Może nie wygląda jak brudny, wymemłany wieśniak, za to wygląda jak infantylny koleś z kryzysem wieku średniego (czyt. najstarszy nastolatek w Polsce). Nie mam nic przeciwko okazjonalnemu noszeniu śmiesznych koszulek, sam czasami takie noszę, ale żeby chodzić tak codziennie? Bez przesady.
  • Odpowiedz
@xenux: może nie przeszkadza mi to bo oglądam w tv i widze raz na jakiś czas, jakbym miała oglądać męża tak codziennie może też by mi przeszkadzało. Dla mnie stylówa spoko (biorąc pod uwage wygląd może dlatego raża mnie komentarze wyśmiewajace sam outfit) ale mam świadomość, że to chodzi o całokształt - zachowanie, ubiór, brak pewności siebie to wszystko robi z niego chłopczyka. Tak czy siak mimo tego, że nie
  • Odpowiedz