Wpis z mikrobloga

• 0
@Buroczyn, nie wiem czy zartujesz czy naprawde pytasz, ale SUPERPRODUKCJA to audiobook z dubbingem, nie czyta go jeden lektor tylko zespol lektorów, każda postać ma swój głos i do tego są inne dźwięki dzięki którym można się lepiej wczuć np. hałas ulicy, dźwięk silnika w samochodzie czy po prostu jakas tam sobie muzyczka, możesz sobie sprawdzić na audiotece zakładkę "superprodukcję/audioseriale", z tego co pamiętam to mozna bez logowania sobie odpalić
bartiii_ - @Buroczyn, nie wiem czy zartujesz czy naprawde pytasz, ale SUPERPRODUKCJA ...

źródło: temp_file8785168992263284988

Pobierz
  • Odpowiedz
@bartiii_: wygląda spoko, ja do tej pory używałem smart audiobook player. Rozumiem, że trzymasz pliki na jakimś NASie, i możesz je synchronizować aby były dostępne offline na urządzeniu?
  • Odpowiedz
  • 1
@lukis trzymam to na zewnętrznym dysku, smart audiobookplayer używam na telefonie, ten audiobookshelf sluzy mi tylko do przeglądania i pobierania na telefon, nie używam go do odtwarzania. tak wygląda to w całosci - https://i.ibb.co/whS1NQQL/Screenshot-2025-10-17-at-14-12-57-Torrent-Leech-pl-Szczeg-y-torrenta-PACK-Wielka-kolekcja-AUDIOBOOK.png
bartiii_ - @lukis trzymam to na zewnętrznym dysku, smart audiobookplayer używam na te...

źródło: Screenshot-2025-10-17-at-14-12-57-Torrent-Leech-pl-Szczeg-y-torrenta-PACK-Wielka-kolekcja-AUDIOBOOK

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@jan-kowalski-1999 ???????? XDD po co mam korzystać z tego syfu na którym nie ma większości rzeczy które mnie interesują to po pierwsze, a po drugie myślisz że aplikacja ma wpływ na to czy coś mi się podoba czy nie? Wtf
  • Odpowiedz