Wpis z mikrobloga

Tamae wydaje się być najnormalniejszy z tego kółka ludozjebów. Nie pluje jadem i ma ciekawe przemyślenia, tylko ciężko się go ogląda mając z tyłu głowy fakt że koleguje się z menelobijcą. Mam nadzieję że gdy eunuch będzie już masowo cancelowany to się od niego odłączy, bo tej rumuńskiej kreaturze nie należy się żadna lojalność.
#kiszak
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sandevistan: Typ dosłownie stracił godność w momencie kiedy zobaczył ze zadawanie się z rumunem to free hajs na sekciarzach, nie jest wiele lepszy, oskarek który jak sneikeater nie gral w 99% gierek a ma się eksperta gamingowego bo kilka lat temu zagrał w elden ringa i "zrozumiał" prawdziwy gaming.
Tak samo jak rumun, tamae banuje za konstruktywne komentarze o rumunie, albo udaje ze ich nie widzi, sam kiedyś przez chwile
  • Odpowiedz
Na filmach na yt się w miarę ogranicza ale na twitch to kongo jest. Będę mówił za rzeczy sprzed paru Msc, może się coś zmieniło ale z tego co piszą przedmowcy to niezbyt XD możesz wyłapać bana za byle p------e. Mi w-----ł bana na rok za to, że jak grał w terrari to napisałem mu ze bez Guide nie przejdzie gry XD
  • Odpowiedz