Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +663

Metodzik +167
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA GOG ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰

@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: To chyba nie jest NFC. Darmowa wersja niczego nie wykrywa.
@zetisdead: skopiować można, ale chyba nie istnieje nic, co by umożliwiało przechowanie i użycie danych z kilku kart?
Szkoda swoją drogą, że producenci smartfonów w wyścigu na dodawanie kolejnych wodotrysków nie wpadli na to, by rozszerzyć zakres działania NFC na wszelkie pasma na których działa RFiD. Byłoby hardware, to za chwilę by się pojawiły i wykorzystujące to aplikacje, a przecież aż się prosi, by zamiast pierdyliona kart mieć to wszystko w jednej apce, może nawet dedykowanej do tego oficjalnej aplikacji w
około 20$ na ali, więc chyba nie ma tragedii.
@Jarek_P: musisz namówić producentów odbiorników Qi, żeby dodali obsługę, bo sprzęt już w telefonach jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
@zetisdead: a to nie, to spoko, otworzyłem pierwszy link z brzegu z google i wyskoczyła mi cena 188$
@zetisdead: no ale ja w drugą stronę chcę, żeby to producenci smartfonów rozszerzyli funkcjonalnośc tak, by mogła objąć różne
@Jarek_P: no Qi jest przecież w smartfonach i działa na podobnym zakresie częstotliwości co unique, też moduluje AM do komunikacji.