Chciałem w 2019 zainwestować w krypto ale pewna osoba powiedziała mi że cały świat będzie chciał mnie z tego okraść i on zanim zainwestował wydał 160k na jakieś zabezpieczenia. Dodam że gość wpakował 400k w BTC w 2019. Serio te zabezpieczenia są tyle warte? #kryptowaluty #bitcoin
@IntruDroid: myślę że to może być całkiem realne: $49 na Trezora, żeby bezpiecznie przechowywać bitka (https://trezor.io/trezor-model-one ), resztę na u----i, żeby zabezpieczyć psychikę przed druzgocącymi spadkami ( ͡°͜ʖ͡°).
@IntruDroid co xd jak jesteś ogarnięty (czyt. masz więcej niż 50 iq) zabezpieczenia kosztują 0zl. Wystarczy wygenerować klucz i go schować. A jak chcesz handlować na dappsach to zrobić osobny wallet i nie podpinać pod każdy shit
#onet #zegarki #heheszki Pamiętajcie jak macie zegarek za 2 tys. zł to według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami. (polski Zegarek Błonie Polan 2)
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
A twój kumpel to jakiś lepszy wazon :)