@orgin246: w sensie rock usunął jakiś filmik? Zakładam, że recenzję i jest dowód, że ją usunął czy co? Powie, że zmienił zdanie, albo nie był zadowolony z materiału.
Jeśli ma dowód na coś więcej to chcę przypomnieć, że sprzedaż opinii/recenzji jest w Polsce czynem nieuczciwej konkurencji i jest czynem karalnym. Wiecie co jeszcze jest czynem karalnym? Rozpowszechnianie nieprawdziwych, lub wprowadzających w błąd informacji o konkurencji w celu wyrządzenia szkody, lub
@orgin246: teraz widzę jakieś wzmianki o prawniku. No to grubo. Tylko rock wydawał się i zachowywał się jak ktoś ogarnięty żeby odwalić coś grubego. Nie powiem czekam
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: obraz
PobierzJak ktoś chce wiedzieć co snejki powiedział
Jeśli ma dowód na coś więcej to chcę przypomnieć, że sprzedaż opinii/recenzji jest w Polsce czynem nieuczciwej konkurencji i jest czynem karalnym. Wiecie co jeszcze jest czynem karalnym? Rozpowszechnianie nieprawdziwych, lub wprowadzających w błąd informacji o konkurencji w celu wyrządzenia szkody, lub