Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Ja nie rozumiem tego fenomenu #famemma i tego typu zjawisk. Skąd się biorą tacy ludzie i kto ich ogląda. Dlaczego są sławni i popularni wsrod gownoludzi?
Ja nawet będąc w transie czekania na każdy live z #u2 to do końca nie wiedziałem o rafonix czy rafatus, bo zawsze mi sie to myli. Przy czym jednen z nich tez robil patologie z dziewczyna i byl znany na rowni z #u2 ale mnie ten typ jakoś obrzydza i go nie ogladałem,,, Ten drugi - wróg Daniela to widziałem tylko, ze sobie p--o dla kobiet pije, siedzi na fotelu gimbiarskim przy pc i sobie cos pleni do gimbow... I nawet bym nie wiedział, że istnieje taka osoba.
Nie wiem jak to napisać. Ale kiedys jak byl patostreamer to cala polska o takich przypadkachg wiedziala nawet nie bedac w temacie patostreamow, a teraz pojawiaja sie przypaly, ktore maja dramy kij wie o co, Porównywalnie to mozna wziac zula spod sklepu i ogladac drame z innym ktorego zrobil na amerene i to bedzie bardziej naturalne i prawdziwe, ale tez nie ma to dla mnie znaczenia jesli nie znam tych ludzi w realu, co dopiero klotnie jakis porypow w internecie ktorych roi sie jak grzyby po deszczu, a ktorzy maja miedzy soba zatargi, nawet jesli realnie x porypancy znahja sie miedzy soba juz dlugo i faktycznie maja afery
źródło: sssss
Pobierzźródło: 0
Pobierzźródło: 12284f2854bc54048707e307a6dc2897c4e93cfa4b8c268af3143cf7bedc8604
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję, że wytłumaczyłem to jakże skomplikowane zjawisko robienia z siebie debila w internecie w celu zdobycia rozgłosu.
źródło: wave-raszei (1)
PobierzA kiedyś były twarde patostreamy jak daniel magical, proboszcz tez odwalal, i inne rzeczy.
Ja nawet nie lubilem patostreamow, pamietam jak
A sluchanie wysrywow napakowanego debila do kamerki czy wulgarnej onlyfansiary to raczej #s------------------e i #zaburzeniapsychiczne
Gdzie teraz masz jakiś stream co ktoś coś robi za donejty?
Więc dla mnie jest bardzo