Wpis z mikrobloga

#gownowpis #patostreamy #danielmagical
Ja nie rozumiem tego fenomenu #famemma i tego typu zjawisk. Skąd się biorą tacy ludzie i kto ich ogląda. Dlaczego są sławni i popularni wsrod gownoludzi?
Ja nawet będąc w transie czekania na każdy live z #u2 to do końca nie wiedziałem o rafonix czy rafatus, bo zawsze mi sie to myli. Przy czym jednen z nich tez robil patologie z dziewczyna i byl znany na rowni z #u2 ale mnie ten typ jakoś obrzydza i go nie ogladałem,,, Ten drugi - wróg Daniela to widziałem tylko, ze sobie p--o dla kobiet pije, siedzi na fotelu gimbiarskim przy pc i sobie cos pleni do gimbow... I nawet bym nie wiedział, że istnieje taka osoba.
Nie wiem jak to napisać. Ale kiedys jak byl patostreamer to cala polska o takich przypadkachg wiedziala nawet nie bedac w temacie patostreamow, a teraz pojawiaja sie przypaly, ktore maja dramy kij wie o co, Porównywalnie to mozna wziac zula spod sklepu i ogladac drame z innym ktorego zrobil na amerene i to bedzie bardziej naturalne i prawdziwe, ale tez nie ma to dla mnie znaczenia jesli nie znam tych ludzi w realu, co dopiero klotnie jakis porypow w internecie ktorych roi sie jak grzyby po deszczu, a ktorzy maja miedzy soba zatargi, nawet jesli realnie x porypancy znahja sie miedzy soba juz dlugo i faktycznie maja afery
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Nikota: @chcialbymbycnormalny Kulawo to napisalem. Ale mnie to r-----------a te afery ludzi ktorych nikt prawie nie zna i uwazaja sie za gwiazdy pato internetu, Przy jakies afery w ktorych nikt nie wie o co chodzi, a na pokaz w internecie dwie dziewczyny szarpia sie za wlosy, powtrzymywane przez ochrone
  • Odpowiedz
@adamus89: to że ty żyjesz sobie tam w swojej bańce i ich nie znasz to nie znaczy, że te miliony followersów na instagramach wzięło się znikąd i nikt ich nie zna, po prostu ty się czym innym interesujesz dlatego o nich nie słyszysz i niech może tak pozostanie, przemieliłby cię ten temat.
  • Odpowiedz
@adamus89: Ciężko ten dziwny wywód zrozumieć, no ale okej. Płaczesz, bo ludzie w przeciwieństwie do ciebie interesują się sceną pato a ty się zatrzymałeś na magicalu i nie znasz innych uniwersum powiązanych z pato? Oglądają często takie zjawisko ludzie inteligentni, którzy chcą się pośmiać z idiotów, którzy za parę złotych są w stanie wszystko odwalić. A to że do ciebie nie trafia to cóż prosta rada dla ciebie, olej ten
dawidczeta - @adamus89: Ciężko ten dziwny wywód zrozumieć, no ale okej. Płaczesz, bo ...

źródło: wave-raszei (1)

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
Ale to już jest fizycznie nie możliwe  żeby znać każda osobę z internetu skoro tylu ludzi próbuje na siłe swoich możliwości. To nawet przy dobrej woli z mojej strony, ze gdybym chciałbym dobrze znać i śledzić życie 30 influ. To nie wiem czy bym podołał takiemu wyzwaniu, predzej bym oszalał chyba.
A kiedyś były twarde patostreamy jak daniel magical, proboszcz tez odwalal, i inne rzeczy.
Ja nawet nie lubilem patostreamow, pamietam jak
  • Odpowiedz
  • 0
@dawidczeta: A co według ciebie oznacza patologia? Prawdziwej patologii oprocz kilku scen to nigdzie w internecie przy kamerkach nie znajdziesz. Nawet taki taki Mariusz Rokin w stanie wysokiego upojenia jest w stanie wylaczyc stream czolgajac sie do kompa, jesli chce.

A sluchanie wysrywow napakowanego debila do kamerki czy wulgarnej onlyfansiary to raczej #s------------------e i #zaburzeniapsychiczne
Gdzie teraz masz jakiś stream co ktoś coś robi za donejty?
  • Odpowiedz
@adamus89: i tu się mylisz kolego, bo obecnie patologia a dokładniej forma tego zjawiska tak wyewoluowała, że pojawia się w internecie i tak forma internetowa jest o wiele bardziej toksyczna aniżeli to co się dzieje np. w blokach za zamkniętymi drzwiami. Zauważ czy to magical, rafonix, raszei czy inny streamer (a jest ich bardzo dużo) to jednak oni mają obecnie ogromny wpływ na zachowanie dzieci czy młodszych odbiorców od nas,
  • Odpowiedz
@dawidczeta: nie myli się. Zaznaczmy, że dzisiaj bardzo duża część "patologii" to patologia inscenizowana. Perfomance. Próba monetyzowania tego, co się sprzedaje - czysty, komercyjny biznes. Patologia to teraz komercja. Każdy influ chce być patusem, żeby wylądować na dochodowej gali MMA i zgarnąć fortunę - bo i łatwiej to, niż wygrać w totka. To są ludzie którzy świadomie narażają się na hejt, żeby zgarniać łatwe siano.

Więc dla mnie jest bardzo
  • Odpowiedz