Wpis z mikrobloga

Afera o lustro w #kielce przypomniala mi, jak wygląda życie w takich umieralniach, gdzie została sama geriatria

Cokolwiek związanego ze sztuką w takim mieście byś nie zrobił, to przyjdzie stary Janusz i będzie płakał, że mu zabrali 2 grosze z podatków i że to g---o

#nieruchomosci
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wuju84: no to c-----a instalacja artystyczna.
Mogli nasrać na środku otoczyć murem aby skłonić do refleksji nad przysłowiowym sraniem we własnym gnieździe. Tyle warte to lustro
  • Odpowiedz
@makamele: zadłużone miasto kupuje lustro za 9k. Funduje mural w pierogi, prezydentKA lata sobie do egzotycznych krajów i nie chce robić z tego sprawozdań bo nie.
Nie zapominajmy że kupili sobie ostatnio medal bezpieczna gmina za 5k i teraz szantażują radnych miasta że jeśli nie zgodzą się na konsolidację to zabraknie urzędnikom na wypłaty ale nie zwiększy to zadłużenia miasta po czym na swoim fb pani tego domu pisze że
  • Odpowiedz
@Shackowany: no ok, ale to nie do mnie ta uwaga, ja nie wyraziłem swojej opinii co do estetyki tego czegoś.
@panzerschokolade ale wiesz że to BWA organizowało, prezydentka osobiście to tak średnio miała w tym udział. Gdzie inwestorzy? Są ale są odprawiani z kwitkiem bo po raz drugi została zablokowana konsolidacja zadłużenia miasta, co de facto blokuje jego możliwości kredytowe na ten moment. A w wieloletnim planie finansowym było
  • Odpowiedz
  • 0
@daretti877 Patrząc na to jakie dziwactwa powstają lustro jest kontrowersyjne i chwytliwe bo każdy sobie przybliża cenę powiedzmy sklepowego. Ale stopień odklejenia bywa większy i nie od dziś jest wyśmiewany. Przypomnij sobie "Nie lubię poniedziałku" i poszukiwanie treblinek do kombajnu :)
  • Odpowiedz