Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +185
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Soft postawiony lokalnie na jakimś serwerze + instalka (agent do niego) do każdego windowsa.
Chciałem coś ala papercut viev (bo jest darmowy dla korporacji/firm i dostarcza wszystkiego czego potrzebuję (nazwa dokumentu, z jakiej drukarki, fomaty) potem można robić raporty itp.
ALE
potrzebuje dostępu do internetu, a jednak to musi wszystko zostać lokalnie (kontaktowałem się z firmą czy jest opcja inaczej)
Ja niestety nie mam pomysłu poza po prostu włączeniem logów i stworzeniem skryptu który to będzie parsował i wysyłał gdzieś na serwer a potem już poukładanie tego (ale to ostateczność)
Ktoś coś?
#sysops #it #kiciochpyta #admin #devops(sorry za spam)
Na ile mi wiadomo to do użycia printservera nie trzeba domeny, to chodzi nawet na zwykłym 11. Postaw takowy na jednym komputerze, drukarki na hasło co by nie puszczać bezpośrednio i każdy wydruk niech idzie przez jednego spoolera.
Masz wszystkie logi od razu w jednym miejscu, możesz włączyć backup drukowanych plików, etc.
Jakbyś chciał coś bardziej zaawansowanego to niestety raczej nie uciekniesz od komercjalnego softu.