Wpis z mikrobloga

Czemu nie pokaże maila, ktorego dostałem od Pisarskiego? Ale jakie chcielibyście informacje z mojego maila? Wiecie, ja wam to wytłumaczę. Ja mam taki problem z Pisarskim, ze on nie upublicznia takich maili i jakby wam to wytłumaczyć od samego początku. Ciężko aby nagrywał swoje życie i udostępniał co robi przez 12 godzin, więc no fajnym rozwiązaniem by było jakby sam udostępnił maila, jakiego do mnie wysłał. Natomiast w moim przypadku, gdy ja siedzę na streamie po 12 godzin dziennie jak na przykład wczoraj no to ty możesz zweryfikować od kogo dostaje wiadomości, kiedy i ile, i czy dostałem od Amandy ziemniaczki... Więc nie rozumiem o co się teraz czepiasz mnie.
A maili nie mogę udostępniać, bo jestem bardzo znany i rozpoznawalny. Słuchaj stary, idę na ulicy i mnie menele zaczepiają i nie mogę przejść się jednego kilometra bez pobicia menela, no nie? To jest taki problem, którego nie zrozumiesz, nie? Yhyhyhyhy, słuchaj ja udostępniłem swojego maila na streamie i mialem w chwilę 200 maili i mi się tego nie chce nawet czyścić i muszę uważać. Ja odpalę instagrama i mam tam 500 DMów.
Możesz zakryć adres swojego maila i pokazać co Pisarski napisał? Co ty gadasz? Nie da się, na pewno ludzie to odkryją i będą mi pisali maile. To jest irytujące, dlatego nie pokażę tego maila od Pisarskiego
#kiszak #ludologia
Angmac - Czemu nie pokaże maila, ktorego dostałem od Pisarskiego? Ale jakie chcieliby...

źródło: temp_file5403410434404357366

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere: Quaz to zbyt dobry człowiek. K---a z ręką wychodzi i prywatnie wysyła maila bo wie, że eskalowanie gówna może być mściwe ale melepeta wyśmiał. To teraz ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orgin246: Lista osób które podały rękę mateuszowi a on ją odgryzł wydłuża się regularnie, nie zawsze to przez jego bezpośrednią reakcję, a raczej po prostu obserwowali go dalej i stwierdzili że to nie było sensowne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Atypical w------a go po prostu ta sytuacja z tym fanem, ktorego rantował przez 25 minut, jak fani ludologow zaczęli mu odpowiadać to zaczął cisnąć bardziej. Ogarnij sobie profil na tt Pisariona
  • Odpowiedz