Wpis z mikrobloga

Kiszak przypomina mi Carrionera z lat 2016-2019 gdy ten przeżywał swój absolutny peak. Dużo się o nim mówiło i miał ogromne zasięgi. Dziś Carrioner jest już zapomnianym twórcą ze swoją małą sektą, a na jego streamach z reguły nie zbiera się więcej niż 200 osób. Mam nadzieję, że rumuna czeka dokładnie taki sam koniec.

#kiszak
johnshepard2000 - Kiszak przypomina mi Carrionera z lat 2016-2019 gdy ten przeżywał s...

źródło: temp_file228705694009676600

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnshepard2000: Jest nawet więcej podobieństw - oboje tych panów ma czasami coś mądrego do powiedzenia, jakieś ciekawe analizy i przemyślenia i czasami można było by im przyznać rację, ale niestety cechuje ich ogromna arogancja, butność, brak szacunku dla drugiego człowieka, stosowanie sztuczek erystycznych, manipulacje, egoizm i narcyzm - oni są po prostu socjopatami. I przez to bardzo ciężko się ich ogląda, bo patrzysz nie na człowieka który chce podzielić się
  • Odpowiedz
@KIaudik: Ja jeszcze pamiętam jak grał w bf na swoim zagranicznym kanale i gadał po angielsku, miał tam po 100 wyświetleń, nawet nie wiedziałem wtedy że będzie na niego taki bum, który to został zapoczątkowany min przez serie z Dj pałkersonem xD
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: w sumie po dziś dzień nie wiem kim on jest i co on robił.

Jakoś mi umknął u swojego szczytu, a mimo to i tak jestem zaskoczony, że się skończył xD

Co on robił? Gierki jak wszyscy na początku?
  • Odpowiedz
@Returned: ja pamiętam że zesrywal się o lewactwo i p-------ł chłopsko rozumowe kocopoły w wulgarny sposob. Kontent gierkowy miał, ale w sumie głównie się odpalał jak p---b
  • Odpowiedz