Aktywne Wpisy

wykop +23
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Thiocomaster +37

w sumie skąd wzięły się opinie, że magiczną profką gra się ciężej na low lvlu niż innymi xD? Nawet na podstawie danych Kusniera można wysnuć wniosek, że wygląda to inaczej, magiczne robią lepszy exp i profity xD
a tam skill xd z proficiency to nawet many nie trzeba pić, więc tylko biegasz i bijesz avasem :D
Meriana bestiara zarobiłem 600 k, culty turbo profit, krailos ogry od 70, elfy yala, mumie na mother od scarab lair, małpy banuta
EKiem nigdzie tyle nie zarobiłem
Przecież piszę, że na samej merianie BEZ IMBUINGÓW zrobiłem 600 k profitu w około 1h40 min
https://www.tibia.com/community/?name=superskinnybls
mlvl 73 bez itemów
exp na żółwiach merianie 200k raw, na gargulcach 220 k xd ekiem w życiu tyle nie zrobisz na low lvlu i to z profitem xd
Na 250 solo blue spectry, które nawet u Kusniera są proponowane od 400? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)