Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
hehe - ciekawe czy akcja zbanowania Pelta i jego wymiana na reinkarnacje "Pod Gola Doopa" jako kanału szotowego tylko "bardziej przychylnego" dla żuli - była konsultowana z Machajem. Na dwoje babka wróżyła, byłoby ciekawiej, gdyby jakubas, mongoł i spocuch, zrobili to za plecami Machaja, bo to by go pozadnie wkoorvvilo, jako ze to jest oczywiste, on na tym najbardziej straci. Mowie od razu, ze tego jakubasowego govvna nikt nie będzie oglądał
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vendigoo: może "wspólny interes" jest ponad podziałami? to wszystko tylko taka "hipoteza robocza" - zyeb jakubas wszakże jest "drogim widzem" Machaja. Ale są poszlaki ze koncept "pod gola d--a" przechodzi teraz reinkarnacje...a to wiadomo było animowane przez mongoła i wiadomo tez ze kanał pelta spadł przez spocucha.
  • Odpowiedz
@hans-kloss-23: Nie wydaje się mi, żeby w to co aktualnie dzieje się z KamboShotami był zaangażowany CeBe lub ktoś z jego otoczenia. W mailu odezwał się KubaModerator, a ten swego czasu mocno jechał po CeBe, montując 2 filmy, których fragmenty wziął z KamboShotów... Obecnie tych filmów nie ma. KubaModerator zarzuca mi, że wrzucałem filmy wyrwane z kontekstu.
Z tego co pamiętam CeBe twierdził odwrotnie, chyba nawet więcej niż jeden raz
  • Odpowiedz