Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +33
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +540

Jak tam piłkarzyk do dziubka nie wystartuje z łapami po tym ściągnięciu czapki, to będę w szoku, Sid liżący się z Magdą, nie przyszedłby mi do głowy od początku sezonu (jak wcześniej Magda mi się podobała, tak po tym -200 do atrakcyjności, plus widać, że nadal niepracowane schematy, pociąg do toksyków i wybuchowość, także brak stabilności emocjonalnej, pomimo inteligencji i jakiejś tam dojrzałości), toksyczna Natalia wyzywająca wszystkich od toksyków i narcyzów, kolejny odcinek chyba będzie jednym z mocniejszych i lepszych, a do większości uczestników pasuje idealnie cytat
"Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
#hotelparadise
@isthatyouorme: i to niby było widać wcześniej? Typowa nadarta baba wychowana w typowym polackim toksycznym domu gdzie baba drze morde na wszystko - nie wiem gdzie ty w niej widziałeś inteligencje i dojrzałość. Może w meczu koszykówki, kiedy agresywnie darła ryja gdy ktoś grał zgodnie z zasadami?
Straciła dużo w moich oczach.