Wpis z mikrobloga

Co odcinek myślę, że już raczej będzie nuda, niektórzy pisali, że po odpadnięciu Kuby będzie Ciechocinek, a z każdym kolejnym człowiek jest coraz bardziej w szoku XD Kilku narcyzów/ek, wyrachowanych osób z parciem na szkło, kilka osób o dość niskim ilorazie inteligencji, tej zwykłej i emocjonalnej, dla zrównoważenia kilka osób bardziej stabilnych emocjonalnie i mamy przepis na złoty sezon XD

Jak tam piłkarzyk do dziubka nie wystartuje z łapami po tym ściągnięciu czapki, to będę w szoku, Sid liżący się z Magdą, nie przyszedłby mi do głowy od początku sezonu (jak wcześniej Magda mi się podobała, tak po tym -200 do atrakcyjności, plus widać, że nadal niepracowane schematy, pociąg do toksyków i wybuchowość, także brak stabilności emocjonalnej, pomimo inteligencji i jakiejś tam dojrzałości), toksyczna Natalia wyzywająca wszystkich od toksyków i narcyzów, kolejny odcinek chyba będzie jednym z mocniejszych i lepszych, a do większości uczestników pasuje idealnie cytat

"Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"

#hotelparadise
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pomimo inteligencji i jakiejś tam dojrzałości)

@isthatyouorme: i to niby było widać wcześniej? Typowa nadarta baba wychowana w typowym polackim toksycznym domu gdzie baba drze morde na wszystko - nie wiem gdzie ty w niej widziałeś inteligencje i dojrzałość. Może w meczu koszykówki, kiedy agresywnie darła ryja gdy ktoś grał zgodnie z zasadami?
  • Odpowiedz
  • 2
@Clefairy dlatego napisałem o braku stabilności, natomiast wielokrotnie pokazywała, że potrafi gdzieś normalnie poprowadzić rozmowę, przedstawić też swój punkt widzenia, to jak rozmawiała z Sepleniakiem też to pokazywało. Brak stabilności i opanowania emocjonalnego nie przekreśla tego, że na tle większości gagatków z tego sezonu jest prezentuje się dość dojrzale
  • Odpowiedz
@Clefairy: ja nie widziałam w niej większej inteligencji i dojrzałości. Ona tylko tak wygląda, jakby miała 10 lat więcej niż reszta i w związku z tym niby na bardziej dojrzałą i stabilną. Nie jest. Totalnie nie jest.
  • Odpowiedz