Aktywne Wpisy

zajsty +122
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
Kenteris +364
Jestem tak stary, że pamiętam że gdy zmieniano belkę, to anulowano całą serię i trzeba było skakać od początku. #mediolan2026

A ja powiem Wam tak — lubiłam Oliwię, ale jeśli przecieki są prawdziwe i faktycznie sparuje się z Andrzejem, to kolejny dowód na to, dlaczego niektórzy całe życie szukają miłości, a z jednej złej relacji wchodzą w jeszcze gorszą. Rozumiem, że może nie czuć pociągu do Michała, ale skoro sama mówiła, że Andrzej to red flag, i widziała, jak odzywa się do osoby, z którą ma najlepszy kontakt w hotelu (czyli do Michała), a mimo to się z nim paruje — to już totalna hipokryzja.
Andrzej wydawał się w porządku i myślałam, że stworzy z Natalią coś więcej niż tylko parę w programie, ale ta dziewczyna naprawdę ma coś nie tak. Jej wypowiedzi i podejście do partnerów są tak odklejone od rzeczywistości, jakby żyła w innej galaktyce. Nie wiem, czy ona obrała taką strategię, żeby się pocałować z partnerem, opowiedzieć o tym całemu hotelowi, a potem na każdym kroku powtarzać, że są silną parą — tylko po to, żeby chwilę później robić dramę. Czasem naprawdę powinni jej zabrać prawo głosu.
Co do Milana — mam zupełnie inne odczucia niż większość. Wydaje mi się, że nie jest jeszcze dojrzałym facetem, jest trochę pogubiony, a inni zrobili z niego taką „piłeczkę”. Julka odpadła, więc chciał być z Oliwią, ale że się nie dogadali, to zaraz zaczęli mu narzucać Wiktorię (zresztą z samą Wiktorią na czele). On sam wprost powiedział, że mógłby z nią pójść do łóżka, ale na fizyczności się kończy — nie widzi tam potencjału na miłość. I powiem szczerze, kibicuję jemu i Magdzie. Są tam długo, więc może po tych wszystkich perypetiach z innymi partnerami w końcu zauważyli, że warto spróbować.
A co do Andrzeja jeszcze — nie wiem, czy to przez to, jak bardzo Natalia go wkurzyła, ale serio daje trochę „psychol vibe”. Jego wzrok i sposób poruszania się mnie osobiście przerażają. I jeśli przeciek o tym, że zostanie wyrzucony za groźby wobec Natalii, okaże się prawdą — wcale się nie zdziwię. Bo widać, że na początku się hamował, ale te hamulce mogą mu w końcu puścić.