Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
A ja powiem Wam tak — lubiłam Oliwię, ale jeśli przecieki są prawdziwe i faktycznie sparuje się z Andrzejem, to kolejny dowód na to, dlaczego niektórzy całe życie szukają miłości, a z jednej złej relacji wchodzą w jeszcze gorszą. Rozumiem, że może nie czuć pociągu do Michała, ale skoro sama mówiła, że Andrzej to red flag, i widziała, jak odzywa się do osoby, z którą ma najlepszy kontakt w hotelu (czyli do Michała), a mimo to się z nim paruje — to już totalna hipokryzja.

Andrzej wydawał się w porządku i myślałam, że stworzy z Natalią coś więcej niż tylko parę w programie, ale ta dziewczyna naprawdę ma coś nie tak. Jej wypowiedzi i podejście do partnerów są tak odklejone od rzeczywistości, jakby żyła w innej galaktyce. Nie wiem, czy ona obrała taką strategię, żeby się pocałować z partnerem, opowiedzieć o tym całemu hotelowi, a potem na każdym kroku powtarzać, że są silną parą — tylko po to, żeby chwilę później robić dramę. Czasem naprawdę powinni jej zabrać prawo głosu.

Co do Milana — mam zupełnie inne odczucia niż większość. Wydaje mi się, że nie jest jeszcze dojrzałym facetem, jest trochę pogubiony, a inni zrobili z niego taką „piłeczkę”. Julka odpadła, więc chciał być z Oliwią, ale że się nie dogadali, to zaraz zaczęli mu narzucać Wiktorię (zresztą z samą Wiktorią na czele). On sam wprost powiedział, że mógłby z nią pójść do łóżka, ale na fizyczności się kończy — nie widzi tam potencjału na miłość. I powiem szczerze, kibicuję jemu i Magdzie. Są tam długo, więc może po tych wszystkich perypetiach z innymi partnerami w końcu zauważyli, że warto spróbować.

A co do Andrzeja jeszcze — nie wiem, czy to przez to, jak bardzo Natalia go wkurzyła, ale serio daje trochę „psychol vibe”. Jego wzrok i sposób poruszania się mnie osobiście przerażają. I jeśli przeciek o tym, że zostanie wyrzucony za groźby wobec Natalii, okaże się prawdą — wcale się nie zdziwię. Bo widać, że na początku się hamował, ale te hamulce mogą mu w końcu puścić.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@Fajlip1111: ona nie powiedziała tego tylko raz i tylko do Alex, powiedziała również przy chłopakach i nawiązała też fo ataku na Magdę, nawet jezeli powiedziała to strategicznie to tez dużo traci, przynajmniej w moich oczach :)
  • Odpowiedz
@euunikaa: To wina Michała, że nie umie into kobiety. Robi z siebie takiego miłego chłopaka, który wszystkim chce dobrze. Stawia kobiety na piedestale oraz jest takim tamponem emocjonalnym. Dobrze sprawdzi się w roli przyjaciela ale Oliwce od tego w majtkach mokro się nie zrobi. Typowy przykład Blue Pill vs bad boy Andrzej.
  • Odpowiedz
  • 8
@verres: to fakt, dla niej Michał to bezpieczna przystanek, wie że on jest totalnie za nią i wie że ją zawsze wybierze, poza tym oficjalnie powiedziała, że ma blokadę wobec Niego więc nie wyjdzie że bawi się jego uczuciami bo otwarcie powiedziała że to ziomek. tylko ja mimo wszystko w życiu przyjaciela nie poświęciłabym dla faceta który go wyzywa i tak jak napisałam wyżej daje troche vibe psychola
  • Odpowiedz
@euunikaa: ja tam parze Magdy i Milana nie kibicuje bo wydaje mi się, ze Milan po prostu w żadnej relacji nie wytrzyma i będzie jak z peciarą/Oliwką - czyli sparują się i Milan o coś się przywali i będą drzeć ryja na siebie xd Chyba, że Madzia będzie to akceptować (w sumie Kubę też dlugo tolerowała xd) bo lubi matkować xd
  • Odpowiedz
@melisa_m: z nim mi się wydaje, że miał pecha, że trafił na Natalię wiec od razu wszystkie najgorsze cechy charakteru pokazał xd możliwe, że gdyby trafił na Wiktorię/Oliwkę to pisalibyśmy, że nudny chłop xd a tu niestety i widzimy p---b*sa co się odpala, ale może lepiej od razu niż jak z tym chłopem od Sanderki z hp9
  • Odpowiedz