Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss #drwalrebajlo #bekazludologuff

No dobra, Kiszak kiszakiem, ale mnie interesuje co tam u trzeciego brata bliźniaka ludologa? Dalej płacze jak to (patelnia) łok i DEI niszczy gry i jakim to on jest ZDROWOROZSĄDKOWYM (ostrożnie!) kanałem dla myślących ludzi? Oczywiście do tego reklamy jakichś gównonapojów xd

Bo przestałem go oglądać jak zaczął wypowiadać się o edukacji zdrowotnej, cytował wpolityce.pl, walił konia do Trumpa xd Poza tym wyłapałem shadowbana jak zapytałem go ile ma dzieci, żeby wypowiadać się o szkole xd
KanJaweuDieZweite - #kiszak #arkadikuss #drwalrebajlo #bekazludologuff 

No dobra, Ki...

źródło: 1000009146

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KanJaweuDieZweite: jego discord jest zarażony faszystami i raszystami o podobnym podejściu co u kiszaka (ludzie pokroju HanySS i inni)

Ludzie nawet pisali maile do niego jak u niego sytuacja wygląda na serwerze discord to *ujek te maile przeklepywał do swojej moderacji i sie brechtał razem z moderatorami

Ogólnie u drwala jest tak że drwal zaprasza na swojego discorda w filmach a tam już akwareliści młócke tym "nowym niewinnym" widzom robią
  • Odpowiedz
@Artok: Ja ci powiem, że Grzesia z 300 kultury poznałem. Ba nawet z nim pracowałem ponad rok w jednej firmie i to na serio spoko gość. Te prawie 4 lata temu też jego kanał był bardziej normalny niż obecnie bo teraz to jest choroszcz jak c--j.
  • Odpowiedz
Dalej płacze jak to (patelnia) łok i DEI niszczy gry i jakim to on jest ZDROWOROZSĄDKOWYM (ostrożnie!) kanałem dla myślących ludzi?

@KanJaweuDieZweite: No płacze dalej, ale tak jak napisał @filixcastellano to jest kopia Nerdoitica przede wszystkim. Critical jednak nie jest z USA wiec odpuszcza pieprzenie o Trumpie czasem.

Drwal dorobił się własnego naśladowcy
  • Odpowiedz
Przypomnę tylko, że organizuje konkursy w którym wygrywają jego znajomej albo osoby które robią mu miniaturki ( ͡º ͜ʖ͡º), a inne osoby które miały dostać resztę nagród, zostają zlewanie i ghostowane, Taki to rzetelny youtuber
  • Odpowiedz
Lewacki odłam znowu próbuje obrzydzać tag. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

PRZESTAŃCIE CZEPIAC SIE TRANSOW!!! JAK MOZESZ BRODACZU!!!

Witcher 3 najlepszy 3 to wina widzów, ze nikt tego nie chce oglądać!

@Latarenko: znów ci się odkleja?
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite bo W sumie tylko na wykopie o tym pisałem że dwa razy w komentarzach ale info potwierdzone na 100% bo mam znam osobiście osobę która jest przez niego ghostowane I byłem przy pisaniu wiadomości do niego xD
  • Odpowiedz
Ehhh. A pamiętam jak kiedyś oglądałem go z zachwytem jak nagrywał lorowe filmy o postaciach z uniwersum Warcrafta. Wydawał się wtedy takim miłym i ciepło dusznym człowiekiem
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan:

Ja tam uważam, że materiały o serialowym Wiedźminie i pojazd po Pierścieniach Władzy akurat Drwaoli się udałyi używał całkiem sensownych argumentów.

imo to trzeba sie postarac by nie umiec sensownie uargumentowac dlaczego te twory sa do bani ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz