Aktywne Wpisy
D07IFP +19
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +4
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

No dobra, Kiszak kiszakiem, ale mnie interesuje co tam u trzeciego brata bliźniaka ludologa? Dalej płacze jak to (patelnia) łok i DEI niszczy gry i jakim to on jest ZDROWOROZSĄDKOWYM (ostrożnie!) kanałem dla myślących ludzi? Oczywiście do tego reklamy jakichś gównonapojów xd
Bo przestałem go oglądać jak zaczął wypowiadać się o edukacji zdrowotnej, cytował wpolityce.pl, walił konia do Trumpa xd Poza tym wyłapałem shadowbana jak zapytałem go ile ma dzieci, żeby wypowiadać się o szkole xd
źródło: 1000009146
PobierzPo samych miniaturach widać że są absolwentami tego samego psychiatryka.
Ludzie nawet pisali maile do niego jak u niego sytuacja wygląda na serwerze discord to *ujek te maile przeklepywał do swojej moderacji i sie brechtał razem z moderatorami
Ogólnie u drwala jest tak że drwal zaprasza na swojego discorda w filmach a tam już akwareliści młócke tym "nowym niewinnym" widzom robią
PRZESTAŃCIE CZEPIAC SIE TRANSOW!!! JAK MOZESZ BRODACZU!!!
Witcher 3 najlepszy 3 to wina widzów, ze nikt tego nie chce oglądać!
@KanJaweuDieZweite: No płacze dalej, ale tak jak napisał @filixcastellano to jest kopia Nerdoitica przede wszystkim. Critical jednak nie jest z USA wiec odpuszcza pieprzenie o Trumpie czasem.
@Latarenko: znów ci się odkleja?
imo to trzeba sie postarac by nie umiec sensownie uargumentowac dlaczego te twory sa do bani ( ͡º ͜ʖ͡º)