Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja pierdziele jaki rzyg dzisiaj. Wiktoria przeszła samą siebie… Ale Milanik też dobry, tak się zapierał nogami i rękami, że nie leci na nią, a tylko pojawiła się okazja i już się dobiera 😯 jest obleśny do granic, gdybym cokolwiek z nim robiła- nie mogłabym spojrzeć na siebie w lustrze. No i obowiązkowo test na wszelkie choróbska. Aż mi się przypomniało, jak na pierwszym odc krzyczał, że nigdy z palaczką się nie prześpi, na bank XDDD
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kawka777: nie sądzę, przecież uczestnicy potem jak odeszła Julka mówili, ze to ona miała problem zeby z nim wytrzymać, a zresztą widać jak z innymi łaskami tam rozmawia ten typ, czy na Pandorze to ktoś powie słowo dwa słowa , on nie daje dokończyć nawet zdania i już zaczyna pierdmtolic w kolko to samo co tam ma nasrane w tym swoim bezmózgowiu
  • Odpowiedz
@Barbarellaa: nie rozumiem tej odpowiedzi, tu nie ma co sądzić przecież czarno na białym było widać, że on chciał spać, a ona się kleiła. Nie rozumiem co ma Twoja wypowiedź to tego.
  • Odpowiedz
@kawka777: no masz racje, może mi sie włączyło zeby ogólnie o nim opinie napisać.....a co do tematu całowania to on zrucha wszystko co w miarę ładne i się do niego klei... nie musi być w jego typie
  • Odpowiedz