Aktywne Wpisy

stary_grat +885
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
andrzejdragan +176
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

@Turin89: Nauka pisania po polsku się kłania.
Halo halo. Według was to nie jest i jeszcze przez 8 miesięcy nie będzie żadne dziecko, tylko zlepek komórek lub zygota którą lepiej abortować niż urodzić. Narracja Ci się rozjeżdża.
A że dziecku można współczuć?. Nawet trzeba. Matka zaburzona psychicznie lewaczka. Ojciec też raczej nie z górnej półki bo żaden normalny facet nie wytrzyma z tą wariatką. Dziecko na starcie ma przechlapane.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nikt nie potrafi czytać instrukcji?
źródło: pink4
Pobierz@zonecom: #urojeniaprawakoidalne
Czego?
@Turin89: to co za pomysł żeby publicznie się z testem obnosić, zaraz wyjdzie że ciąży nie donosi i będzie na memach do końca życia.coś ma nie tak z głową skoro tak traktuje najbardziej intymne elementy swojego życia
Gdybyś doczytał pełną instrukcje a nie jakieś piktogramy to byś wiedział, że nawet ledwo widoczna kreska w strefie T oznacza wynik pozytywny.
@zonecom: no dziecka jeszcze nie ma - nikt się z tym nie kłóci. Maja jest w ciąży, którą życzę jej, żeby dotrzymała, bo niestety w takich przypadkach często zdarzają się poronienia.
Nie.
Tak samo nie powinniśmy się cieszyć że naczelna hipokrytka z mizoandrycznymi zapędami i zaburzeniami odżywiania oraz psychicznymi zaszła w ciążę.
Nie każdy powinien się rozmnażać.