Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +1550
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +160
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

#niemcy
#dezinformacja
#ukraina
#rosja
#polska
źródło: temp_file6100363664536966116
PobierzNie zapominaj o #kanalzero, który zrobił już kilka filmów na ten temat. Wpadkę zaliczyła też Rzeczpospolita. Dziennikarze, psia ich mać.
@spinor
Ale to nie zoatalo powiedziane tylko dopowiedziane, tak jak ty sobie dopowiadasz. I właśnie o to chodzi.
Merkel twierdzi, że Polska i państwa bałtyckie sprzeciwiły się bezpośrednim rozmowom UE-Putin, a następnie doszło do ataku na Ukraine. Więc gdyby nie sprzeciw Polski to do rozmów by doszło i nie byłoby wojny (tutaj Merkel sama mówi, że nie będziemy w stanie wyjaśnić co by było gdyby), ale wniosek z pierwszej cześci jest jasny. Sprzeciw Polski i państw bałtyckich doprowadził lub przyczynił się do wojny.
Gdyby tak stwierdziła to te artykuły byłyby prawdziwe. Powiedziała, że chciała się dogadać, ale Polska i Kraje Bałtyckie były przeciw. Nie rozumiem gdzie jest insynuacja.
Kwestia jest jeszcze tego typu że my w europie nie żyjemy w caracie jak ruskie i u nas słowo jakiegoś jednego polityka to nie jest od razu prawda obiawiona i od razu ma sie wydarzyć.
Mógłbyś mi wytłumaczyć jak Merkel sprzedałaby swojemu społeczeństwu i sojusznikom powrót do żelaznej kurtyny? Wyjaśnij mi proszę jak na słowo Angeli Merkel które wcale nie byla popularna w europie, cała europejska społeczność mówi: "tak, ok oddajmy ruskim
Tak że jakiś fejsbukowy profilek spróbował błysnąć, ogłosił się zwycięzcą, a wyszła kompromitacja cwela. XD
Chociaż patrząc na niektóre prawicowe tuzy intelektu tutaj to wątpię, że jakaś refleksja się pojawi
źródło: 1000016219
PobierzNadal nikt nie jest w stanie mi wytłumaczyć clue tego o czym pisałem - w jaki sposób przekonała by do tego europejskie społeczeństwo i polityków?
To by przecież oznaczało rozpad ue. Jak wam sie klei, że byla taka możliwość to niewiem.