Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Typ ci uczciwie napisał, że nie będzie w stanie przyjechać. Zdarza się. Piszesz: dziękuje za informację. I tyle
@bittohardtoexp_lain: chyba ciebie p------o.
Koleś uprzejmy i powiedział co się dzieje. Zdarzenie losowe, nie ma na to wpływu. A ty się zesrałeś.
Serio na stornie do wyboru jeden dzień, a w praktyce tydzień?
Wiadomo, że może być okres gdzie nie ma jak etc.
Ale na litość boską tydzień?
Nie będę się dzielił otoczką bo to moje prywatne sprawy dlaczego aż tak mnie to boli.
@Muszewymyslec2: może skontaktował się z przełożonym, i wyszło jak wyszło?
Przy czym padło to wynikało z tego że typy uwielbiały żarty na poziomie:
"co to za auto, c--j z tym ile pali, nie boi się żadnego krawężnika blabla służbowe hehe"
@bittohardtoexp_lain: to było 12 lat temu. Zauważ że dziś jest co raz mniej ludzi, którzy chcą pracować fizycznie, więc może być mało ludzi, albo taka polityka firmy, że tak działają.
@MattCobosco: yhym, i
@G06DbT: no to jest zawsze kalkulacja zysków i strat, tylko jak mawiali Rzymianie: kto kłamie w jednym, ten kłamie we wszystkim.
@MattCobosco: żeby świat był taki prosty jak myślisz.