Wpis z mikrobloga

@WielkiNos ale co to ma być? Zdjęcia do zbiórki na rehabilitację po chemioterapii?
Ani bioder ani mięśni ani godności, tylko gumowe c---i i botoksowe usta, krzywe chude kolana...
  • Odpowiedz
@WielkiNos: w sumie jej problem jest taki że co wybierze sobie faceta to bardziej szurnięty. Jak była z Nergalem to liczyłem że może coś się ustatkuje ale jebło. Może poprostu w głowie niekompatybilne fluidy? ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Rachey a no tak, wygląda to jak jakaś abominacja ciułały, gdzie ta rasa sama w sobie jest abominacją. Wyobrażasz sobie trzepać się cały czas, bo narządy wewnętrzne nie mieszczą ci się w środku? XD ja mam rasowego mieszańca (podobno zaczął jako ciułała x york, ale teraz tylko wielkością i włosami pasuje xD) i próbuje go cały czas oduczyć bycia tym zaczepno obronnym
  • Odpowiedz
@WielkiNos uwaga, ciężko to pojąć ale #psiarze chodzą z psami na spacer w ubraniach jakby do wyrzucenia, bo wiedzą że się ubrudzą przy nim itp, tak samo jakbyś krytykował właściciela Ferrari że chodzi poplamione bi coś robi przy samochodzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Stworzyliście nagonkę na psiarzy i zamiast to wykorzystywać w jakikolwiek społeczny sposób np. na posiadanie agresywnych ras i rozwiązanie tej kwestii jakimiś regulacjami to się przypieprzasz do tego jak gościówa ubrała się z psem na rękach.

XD z ciebie i twojej farmy trolli
  • Odpowiedz