Wpis z mikrobloga

Dzieci lubią chodzić do szkoły..

@galek: no jedne lubią, drugie nie. Do roboty też nie wszyscy lubią chodzić. Im szybciej się zrozumie, że życie to nie tylko przyjemności, tym łatwiej... żyć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@SpokojnyPan mass więcej tej chłopskiej logiki jeszcze?

Umiesz czytać statystyki ? Większość jak widać nie lubi. A chodzi o to że tych przyjemności jest zdecydowanie mniej niż stresu problemów i cierpienia.
  • Odpowiedz
mass więcej tej chłopskiej logiki jeszcze?

Umiesz czytać statystyki ?

@galek: właśnie dlatego tak napisałem bo umiem. Takie rozumowanie to błąd, bo zawsze będzie duży odsetek co nie lubi bo się albo nie uczy, albo nie lubi sprawdzianów, testów, kartkówek itd Można to pewnie poprawić, ale wynik takich statystyk zawsze będzie zły. Także nie ja tutaj rozumuję po chłopsku, tylko ludzie opierający się na jakiejś pojedyńczej statystyce bez szerszego spektrum
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@SpokojnyPan tak oczywiście wynik statystyk i prowadzonych badań w oparciu o ustalona metodologię jest zły

To co ty sobie zaprojektowałeś w głowie jest prawdziwe

XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@666-666 pamiętam jak rodzice mówili jak byłem w szkole

Cieszę się bo jak będziesz chodził do pracy to zobaczysz jak jest ciężko.

Super to było pocieszenie
  • Odpowiedz
@galek: xD

Równie dobrze można by napisać że dorośli nie lubią chodzić do pracy bo pracują tylko po to by mieć kasę xD

To normalne że dzieciaki wolałby nie chodzić do szkoły i zamiast się uczyć to bawić - ale to nie znaczy że mamy rezygnować ze szkoły i dyscypliny
  • Odpowiedz
To normalne że dzieciaki wolałby nie chodzić do szkoły i zamiast się uczyć to bawić - ale to nie znaczy że mamy rezygnować ze szkoły i dyscypliny

@Xuzoun: Ja prdl: temat jest o odczuwanym stresie przez uczniów, a ty już farmazonisz o rezygnowaniu ze szkoły. Analfabeta.
  • Odpowiedz
tak oczywiście wynik statystyk i prowadzonych badań w oparciu o ustalona metodologię jest zły

To co ty sobie zaprojektowałeś w głowie jest prawdziwe

XD

@galek: Jeszcze 3 dni temu wyciągałeś wnioski na temat satysfakcji Polaków z chodzenia do pracy na podstawie ankiety na wykopie xDDDDD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@garrincha94 nie manipuluj. Mówiłem że o tylko ankiety na wykopie.

Ale jak zwykle nie dnosisz się do treści posta. Może coś powiesz w temacie ?

Jakieś propozycje rozwiązania problemu stresu w szkole ?
  • Odpowiedz