Aktywne Wpisy

ibleedforyou +334
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +235
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci. Zastanawiam się czy powinnam się martwić, bo po co akceptował to zaproszenie... (tym bardziej, że mój wie, że jestem zbyt zazdrosna)? Może nie chciał być niekulturalny skoro i tak spotka ją przy kolejnej wizycie albo zaakceptowal, bo skojarzył, że to fryzjerka i tyle i za bardzo wymyślam? Tym bardziej dziwie sie, ze zaakceptowal to zaproszenie, jak wie, ze leczę się z lęków i nadmiernej zazdrosci... Chyba, że myślał, że za to nie powinnam być zła... A jego tlumaczenie to - musiałem niechcący wcisnąć zaakceptuj zamiast odrzuć...nie wiem co myśleć o tym
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Niech jej ktoś wytłumaczy, że fryzjerka buduje markę osobistą.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jeśli dobrze pamiętam UI facebooka, to szansa na to jest dość nikła.
Poza tym przypominam, że prawdziwa sztuka to zwalić tak żeby fryzjerka nie zauważyła.
Moja była też miała hopla na punkcie zazdrości - potrafiła się wkurzyć, że gram z koleżanką w karty na imprezie, albo zrobić mi scenę, że znajomej pomogłem z bagażami na dworzec pójść (200 metrów).
Chyba nie muszę nadmienić, że już nie jesteśmy razem.
Niemniej, jeśli wie, że masz takie problemy, powinien się z tobą komunikować jasno bez zostawiania pola do nadinterpretacji. Musisz mieć poczucie bezpieczeństwa. Powiedz mu o tym.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@RedTiger: ja mam nawet mojego byłego fryzjera w znajomych i sobie czasem pisujemy ( ͡º ͜ʖ͡º)