Wpis z mikrobloga

✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki?
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci. Zastanawiam się czy powinnam się martwić, bo po co akceptował to zaproszenie... (tym bardziej, że mój wie, że jestem zbyt zazdrosna)? Może nie chciał być niekulturalny skoro i tak spotka ją przy kolejnej wizycie albo zaakceptowal, bo skojarzył, że to fryzjerka i tyle i za bardzo wymyślam? Tym bardziej dziwie sie, ze zaakceptowal to zaproszenie, jak wie, ze leczę się z lęków i nadmiernej zazdrosci... Chyba, że myślał, że za to nie powinnam być zła... A jego tlumaczenie to - musiałem niechcący wcisnąć zaakceptuj zamiast odrzuć...nie wiem co myśleć o tym

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Niech jej ktoś wytłumaczy, że fryzjerka buduje markę osobistą.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim poziom overthinkingu wywaliło poza skalę.
Moja była też miała hopla na punkcie zazdrości - potrafiła się wkurzyć, że gram z koleżanką w karty na imprezie, albo zrobić mi scenę, że znajomej pomogłem z bagażami na dworzec pójść (200 metrów).
Chyba nie muszę nadmienić, że już nie jesteśmy razem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma się czym martwić, fryzjerki to po prostu mega plotkary, więc laska chce po prostu zrobić research żeby zebrać podstawowe informacje o twoim boyu, zobaczyć czy nie ma wspólnych znajomych, żeby mieć póżniej o czym plotkować i pierxxolić od rzeczy podczas strzyżenia¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie, to tylko działanie marketingowe ze strony fryzjerki. Nie martw się! :)
Niemniej, jeśli wie, że masz takie problemy, powinien się z tobą komunikować jasno bez zostawiania pola do nadinterpretacji. Musisz mieć poczucie bezpieczeństwa. Powiedz mu o tym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bajt bajtem przyklepujesz, że z anonima piszesz czy też masz paranoiczną babę która może to przeczytać? Nikt nikogo tu szukać nie będzie a bajty z anonima wchodzą codziennie. Anonima powinien być wyłączony i 20% ruchu na stronie by padło.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Powinnaś się raczej martwić o to, że nie ufasz własnemu facetowi przez kliknięcie na Facebooku. Głupio się tłumaczył, bo jest widocznie zmęczony Twoim podejściem. Jeśli jedno kliknięcie burzy Ci spokój, to jak myślisz, problem jest we fryzjerce, czy w Twojej głowie? Facet nie może żyć na Twojej smyczy tylko dlatego, że ktoś Ci kiedyś zrobił krzywdę. Na dłuższą metę to nie inna, a Ty sama zniszczysz ten związek. Zaufanie
  • Odpowiedz