Aktywne Wpisy

Ana77 +27
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

francis0440 +150

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

album Sabotage
Perełka z bardzo niedocenianego albumu, choć nie rozumiem dlaczego. Chyba najbardziej kreatywny ze wszystkich, ja wciąż się waham czy nie jest to mój ulubiony. Nie wiem, może dlatego że odeszli od charakterystycznego dla nich brzmienia, ale ja tego nie pojmę bo dla mnie to jest majstersztyk.
#muzyka #blacksabbath