Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #bekazfeministek
Ja nie rozumiem friza serio jest jednym a najbardziej rozponawalnych osób w polsce,
mógłby sobie mieć za dziewczynę śliczną 16-20 latkę, ale woli starą i brzydką babcię jak wersow, serio
ona nawet na swój wiek wygląda źle
Inc3lzKrosna - #przegryw #blackpill #bekazfeministek 
Ja nie rozumiem friza serio jes...

źródło: YzUwZWY1dhs0FSxkdkp7DndNeD4wE3VYIFVgdXYAa0plD2xkaR4_EzkSKDIpXncdJwIqNi5Bdwo5WDsnMB4vS3oTMyQpXTgDehI3NTxVdkNgQG1nPVVtVzRCbmZ0BT9PMVo7NjgHdEpnFTliaVQ_T2ASbnUk

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Masterpolska94: @Inc3l_z_Krosna @puffpuff właśnie wersow to idealny przykład samiczego sprytu. Tak naprawdę to ona trzyma się go jak psie g---o buta bo to on zapewnia jej zasięgi. Może i bez niego kasę dalej by miała, rozpoznawalność również, ale to friz ma całą ekipe, genzie i te inne projekty. To spod jego ręki, a raczej jego zgody wychodzą koncerty i kto ma w tych koncertach brać udział. A weronika
  • Odpowiedz
@Inc3l_z_Krosna: może są ładniejsze, bo mają młodsze ciało, ale że się lepiej gada? xD O czym, o Frizie, GenZ, YoungLeosi czy Bambi? Albo może o sprawdzianie z matematyki który ma w czwartek? xD O czym chłop 30 lat ma na co dzień rozmawiać z dzieckiem, które same nawet nie mieszkało nigdy? xD
  • Odpowiedz
może są ładniejsze, bo mają młodsze ciało, ale że się lepiej gada? xD O czym, o Frizie, GenZ, YoungLeosi czy Bambi? Albo może o sprawdzianie z matematyki który ma w czwartek? xD O czym chłop 30 lat ma na co dzień rozmawiać z dzieckiem, które same nawet nie mieszkało nigdy? xD

@HeinzGuderian: powiem tak... Zakładając, że jutro moja różowa umiera w wyniku wypadku, a Bóg zsyła mi w celu "uspokojenia duszy"
  • Odpowiedz
właśnie wersow to idealny przykład samiczego sprytu. Tak naprawdę to ona trzyma się go jak psie g---o buta bo to on zapewnia jej zasięgi. Może i bez niego kasę dalej by miała, rozpoznawalność również, ale to friz ma całą ekipe, genzie i te inne projekty.

@centerario: to nawet nie spryt. Jeśli kobieta chce zdobyć jakiegoś faceta, to musi zdobyć jego krocze, a one mają takie metody, że wielu ludzi mi
  • Odpowiedz
w zasadzie cały Twój wpis można podsumować: mam pieniądze, więc leci na mnie jakaś młoda d--a i zachowuje się dojrzale itd. bo nie chce stracić źródełka. Golddigerka xD

@HeinzGuderian: odbiję to w drugą stronę. Zwykłą umową, na podobnej zasadzie, co dawne związki. Miłość idealną mało kto trafia, trzeba mieć potężnego farta, większość związków to mniejsze lub większe godzenie się na coś "pomimo". Nie widzę problemu życia z taką dziewczyną poza
  • Odpowiedz