Wpis z mikrobloga

Ktoś poleci jakiś fajny tani #airfryer? Nie ukywam, że cena jest kluczowa, bo jedzenie robię tylko dla siebie i chce w nim podpiekać tylko male porcje, pojedyncze warzywa do innych potraw itp. Nie potrzebuję więc jakiegos kombajna, wielu szuflad, ale też fajnie, by to nie był szmelc co się rozleci po tygodniu. Nie wiem, czy w AF względem siebie to się różni, ale dla mnie istotne jest, by wydzielał jak najmniej zapachów. Jeśli są takie modele, to chętnie przyjmę, a jeśli wszystkie plus-minus wydzielają tak samo to też spoko. #gotujzwykopem #gotowanie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoddamnElectric Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 l jest do kupienia za 200-250 zl już z przesyłką. Używam od 3 lat, pracuje codziennie po 40min-1,5h i działa super. Przy okazji wysyła powiadomienie na telefon ze jedzenie gotowe.
  • Odpowiedz
@GoddamnElectric nie ma z tym większego problemu, kosz jest raczej szczelny i powietrze wylatuje sobie z boku. Do momentu w którym nie będziesz piekł jakiejś wędzonej makreli to zapach jest jak z klasycznego piekarnika
  • Odpowiedz
@Lndr9 jak je wcześniej gotujesz tak jak belgijskie to 10-15 min. Jak wrzucasz surowe to z 40 min. Jak zwykły piekarnik ustawiony na 200 stopni z termoobiegiem
  • Odpowiedz