Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Siemka. Mój ojciec chce sprzedać Fiata 500, elektryka. Wystawił ofertę na otomoto. Niedawno zgłosił się klient z Niemiec z informacją że jest zainteresowany. Napisał maila do mojego ojca, żeby mu podesłał zdjęcia itp. i tak też mój tata zrobił. W odpowiedzi typ napisał, że chce kupić to auto (dla swojej córki która mieszka w Szwecji), i żeby mój tata podesłał mu Nazwe konta, IBAN, Adres odbioru. On prześle mu kasę, a firma o nazwie MAERSK przyjedzie i odbierze auto. Ogólnie mi to śmierdzi jakimś scamem, ale się nie znam xD
A co z jakąś umową kupna? Chłop też żadnych swoich danych nie podał (mam tylko maila), a i prosił żeby zdjąć ogłoszenie tam gdzie auto jest wystawione na sprzedaż...
Jest jakaś opcja weryfikacji takiej osoby? Prosić go o jego dane osobowe, czy co xD Najlepiej jakby sam przyjechał, podpisał umowę, zapłacił i zabrał auto...
Falszywe potwierdzenia przelewow itp
XD