Aktywne Wpisy

meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- kiszak - widz subskrybujący go (płatnie) od 20 miesięcy zadał kiszakowi pytanie/mem, na co kiszak przez 26 minut go nękał na streamie doxxxując go przed swoją widownią
- kiszak posiada jedną z bardziej bezmyśnych i „sekciarskich” widowni, co jest często wykorzystywane do nękania osób, które mu podpadły negatywnymi komentarzami
- kiszak tworzy środowisko oblężonej twierdzy, w której to nikt nie widzi prawdy o grach i to dlatego kiszak i jego widzowie są hejtowani za jej szerzenie
- kiszak żyje w przekonaniu że recenzenci nie powinni jeździć do disneylandu, ale on może brać płatną współpracę dla gry (stellar blade) i przedstawiać ją w superlatywach w swojej recenzji.
- kiszak twierdzi że recenzenci powinni wypowiadać się jedynie o grach w których się specjalizują, on wypowiada się o wszystkich
- kiszak twierdzi że recenzenci powinni udostępniać swoje profile, ale nie on. I przechodzić całe gry, ale nie jego kolega arkadickuss
- kiszak jechał po składni i profilu steam developera gol-a, który zrobil długi dokument wypominający kiszakowi błędy w jego wrażeniach z silent hill f, pomijając lub umniejszając faktyczne argumenty w nim przedstawione
- kiszak nagrywa reakcje, w których kradnie filmiki innym youtuberom i często się nie odzywa, albo robi w połowie dziwne content placementy. (Kup klawiaturę kuhhhrwa)
A nawet nie doszedłem jeszcze do pobicia menela.
Jeśli chcesz dodać coś od siebie o czym nie wspomniałem to zacznij od „- kiszak” żeby łatwiej było to znaleźć.
źródło: image_picker_3379E90B-FF14-4AF9-BB69-855A3256258B-80472-000007133031D9A4
PobierzTymczasem kiszak przeszedł z twitcha na najgorszą platformę streamingową Facebook Gaming, tylko dlatego, bo płacili BARDZO DOBRĄ KASĘ za godziny streamowania, a nie za wyświetlenia, dlatego nawet twórcy z 30-50 widzami zarabiali kokosy.
@greedy_critic: co to znaczy?
Chyba product placements? Czy tam bardziej po ludzku -
@haloczymnieslychac: Aż mi się ślina sama zbiera do plucia jak widzę takie "argumenty"
Z tym menelem to tak na serio? ʕ•ᴥ•ʔ
Pytam, bo wszyscy na tagu o tym piszą, a no nie widziałem
źródło: image_picker_BEC4AB89-4965-4D28-93AA-23E9238281C2-50101-00000E4255E83E6A
PobierzW pierwszym momencie miałem wtf, czemu mi skrina z tt. pokazujesz, później zobaczyłem, że to skrin z transmisji.
Jeśli Kiszak naprawdę udostępnił dane użytkownika, to jest to po prostu s-----------o.