Aktywne Wpisy

kanguru +39
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +311
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

Przepraszam czy ktoś bardziej ogarnięty technologicznie wyjaśni mi co oznacza ten pomarańczowy śmieszny kwadracik na stronie elanowców? Czyżby nie udało im się zebrać 1500zł i w-----ł im się serwer?
źródło: WIELKA ELANA Z WIELKIM KODEM 403
PobierzLink do żebrów przyjaciół denisa:
https://www.facebook.com/elanowcy/posts/pfbid02PMkLV1wHs6AhWrpCGRjKhAWR6MLkSwUvxFiwQYwszAbAAs5VbT6nHU4Az9LF3khql?locale=pl_PL