Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wszyscy straszą wojną. Mam jednak z tym problem, bo jak się dokopiesz, to ludzie straszący:
a) zarabiają na straszeniu, jeden z drugim ma 100k-250k subów na Youtube i dla niego to są wyświetlenia i kasa
b) część straszących ma dziwne połączenia, Sykulskie, Pitonie, Kamractwo, Brauniarze, wielu z nich wielokrotnie odwiedzało Moskwę
c) jeszcze inne straszaki sprzedają swoje kursy, np. Graf czy porucznik Piotr Powałka
d) do tego szum na Twitterach, bo każdy musi zdobyć wyświetlenia
Argumentacja jest paradoksalnie trafna. Ostatnio mówią, że Tusk będzie używał żandarmerii do pilnowania granicy z Niemcami. Wiecie, argumentacje mają poprawną, 30 minut gadania z sensem, ale pod koniec gość potrafi wypalić, że zatrzymani Kamraci to więźniowie reżimu.
Niestety rząd nie ucina tego gówna, a sam korzysta na tej propagandzie by przykryć własne niepowodzenia.
Sam mam teraz sieczkę informacyjną. Jeden rabin mówi tak, inny inaczej, cała masa pijawek robi na tym kasę.
#polityka #wojna #rosja #ukraina
Będzie wojna?
Komentarz usunięty przez autora
tacy ludzie wiedzą też co to czarnolisto, więc nie fatyguj się ponownie ;)
@luke-mat: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 5t40r33hfn
Pobierz@luke-mat: kto? Nic takiego nie słyszałem. Ale ja nie siedzę na chińskim TikToku xD