Wpis z mikrobloga

• 42
@dizel81: Dostałem tylko tego maila, nic więcej nie wiem. Nie idzie zalogować się na YouTube Studio z konta KamboShotów. Chyba nie było więcej zgłoszeń, tylko jak przypuszczam YouTube po kilku dniach uznał te za wystarczające do usunięcia kanału. Jak Krzychu nie wycofa zgłoszeń to kanał nie wróci. Jedyne co to możecie mu w komentarzach zadawać pytania o KamboShoty, bo na maile jak widać nie odpowiada.
pelt - @dizel81: Dostałem tylko tego maila, nic więcej nie wiem. Nie idzie zalogować ...

źródło: 0

Pobierz
  • Odpowiedz
@dizel81: Możliwe, że wszyscy zgłaszali, nie tylko spocony. Konfitury plastiki, klapek, łysy ...
Na Odysee filmy niby są, ale nie mogę odtworzyć. Trzeba zgłaszać tych penerów hurtowo, wszystkie ich filmy, dzień po dniu. Oko za oko s.kur.wy.syny
  • Odpowiedz
@Pieprzem_po_oczach: Na Odysee odtwarzacz nie radzi sobie z niektórymi formatami filmów na niektórych przeglądarkach, zwłaszcza na telefonie. Pozostaje skorzystać z innej przeglądarki, obejrzeć na komputerze, albo skorzystać po rozwinięciu z opcji pobierz i wtedy pobierze ci się plik.
  • Odpowiedz