Wpis z mikrobloga

#meditravel #opinie

Heja Mircy, trochę wstyd się przyznać, ale rozważam przeszczep włosów. Mam 35 lat i zakola na pół głowy. Próbowałem innych różnych kuracji, i niestety lipa. Jakiś czas temu wyświetliła mi się na jutubce filmik jednej firmy (Meditravel) z opinią jakiegoś tam celebryty o przeszczepie udanym. Drążę temat i sprawdzam opinie na ten temat. Gdyby nie koszty to pewnie bym to już zrobił i sprawdził co z tego wyjdzie, ale wolę się upewnić. Jeśli więc macie jakieś opinie w temacie przeszczepu włosów, jakieś osobiste doświadczenia, to dajcie znać. Tylko bez heheszki, bo to dla mnie trudny temat i długo się wahałem czy tu w ogóle o tym pisać.
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maRRoKKo: ja robiłem przeszczep włosów z początkiem 2024 właśnie z firmą Meditravel. Nie wiem czy się orientujesz, ale to są przeszczepy w klinikach w Turcji. MediTravel organizuje ci ten wyjazd, koordynuje przed i po zabiegu, generalnie ogarniają wszystko tui na miejscu od A do Z. Co do jakości zabiegu, etc. to już pewnie zależy do jakiej kliniki trafisz, bo oni tam w Meditravel współpracują z kilkoma. Ja trafiłem dobrze, nie
  • Odpowiedz
@maRRoKKo: nie ma sprawy, służę pomocą. Jakbyś chciał wiedzieć coś więcej na ten temat, o Meditravel, o zabiegu, klinice w Turcji, czy jakieś inne opinie, to pisz śmiało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeśli więc macie jakieś opinie w temacie przeszczepu włosów

Byłem w turcji z meditravel, ale nie robiłem włosów tylko zęby. Nie wiem czy moja opinia będzie dla ciebie ciekawa, dlatego skupię się na kwestiach organizacyjnych. A do tych imo, nie ma się za bardzo do czego przyczepić. No bo po podpisaniu umowy z meditravel wszystko idzie sprawnie. Lecisz na miejsce, do wybranej kliniki, tam już wszystko na ciebie czeka, robisz zabieg i
  • Odpowiedz
No dobra, mam chwilę więc dzielę się moją opinią o meditravel w kontekście pytań jakie @maRRoKKo zadał mi na PW. Pierwsza sprawa dostałem pytanie jak tam wygląda sytuacja na miejscu w Trurcji. No więc generalnie było imo mega profesjonalnie - klinika chyba nowa, albo tak zadbana, bo wszystko wręcz pachniało nowością. Sprzęty, meble, wykończenia, etc. wszystko z górnej półki. Personel miły i pomocny, jak znasz angielski na przynajmniej podstawowym poziomie, to
  • Odpowiedz
Ale nawet jak nie gadasz za dobrze, to koordynator z meditravel nad wszystkim ma pieczę i ogarnia każdy etap.

Dzięki za opinię mireczu! Napisz proszę jak wyglądało to wsparcie koordynatora, bo to jest temat który wciąż mnie nurtuje, a można znaleźć wiele różnych opinii na ten temat w necie.
  • Odpowiedz
napisz proszę jak wyglądało to wsparcie koordynatora

@kawuel: napiszę tak - organizacja wyjazdu, zakwaterowanie, kontakt z MediTravel tutaj w polsce, jak i na miejscu z ich konsultantkami, jak dla mnie rewelacja. Wyjazd był zorganizowany konkretnie pode mnie, bo przyjechaliśmy kilka dni wcześniej w celach turystycznych. Nikt nie robił z tym problemu, wręcz przeciwnie - otrzymałem sporo wsparcia od przedstawicieli MediTravel. Na miejscu bylem w zasadzie prowadzony za rączkę przez panią
  • Odpowiedz
BTW czyli co, generalnie ich polecasz?

Zazwyczaj jestem daleki od publikowania polecajek w internecie, ale w tym przypadku mógłbym nawet zrobić wyjątek. Czyli tak polecam zabiegi z Meditravel ( ͡° ͜ʖ ͡°) No tyle, że to wyłącznie moja prywatna opinia, nie mam zamiaru generalizować, bo pewnie istnieje jakieś tam ryzyko, że s-------ą.
  • Odpowiedz
Opinie na temat meditravel można zweryfikować w kilka sekund w google. Mają kanał na YT, cała playlista filmików z efektami zabiegów, do tego kilkaset opinii na innych portalach, forach, grupach na fb, etc. nie wiem po co zaśmiecać mirko takimi wpisami.
  • Odpowiedz
  • 0
Dobra jestem już po zabiegu, więc czas na moją opinię o Meditravel. Jak na razie efekt średnio widoczny, głowa wciąż goi się, ale za jakiś tydzień, dwa będę się już mógł chyba pochwalić jakąś foteczką. Sam zabieg spoko, miejscowe znieczulenie, prawie nic nie czułem, jedyny minus, że nuda, trochę to trwało jednak. Sam wyjazd, organizacja, wsparcie na miejscu, etc. dla mnie bez zarzutów. Czułem się dobrze zaopiekowany, wszystkie informacje, etc. miałem podane
  • Odpowiedz
Ja ogarniałem temat zakoli z meditravel, jeśli to coś zmienia – chociaż wydaje mi się, że nie powinno. Wygląda to mniej więcej tak, jak jest opisane w powyższych opiniach o meditravel – kontaktujesz się z nimi w sprawie zabiegu, który Cię interesuje, oni wszystko organizują, lecisz, załatwiasz, wracasz. Przez cały czas jesteś pod opieką koordynatora, który pomoże w razie czego, więc to daje dodatkowe poczucie bezpieczeństwa. U mnie nie było takiej potrzeby,
  • Odpowiedz