@d4wid: To niezła znajoma, że musi jej wysyłać donejty by dostać gratyfikacje i rozpoznanie na biedastreamie, ludocwele jak zawsze z linia argumentacyjna która ich co najwyżej jeszcze bardziej pogrąża
@d4wid No wiesz, oni wszyscy majo na czarnolisto i nikt tego nie czyta ale wiedzą szybciej niż wykopki na tagu xd btw multikaman to jeden z najwierniejszych fanatyków ludologicznych. Wcześniej był chłop co się zbłaźnil bo po statach twitcha wynikało, że jedną dupę oglądał miesiącami non stop xd. Oni wszyscy mają wspólny mianownik i jest nim bycie simpem (dzbanem oczywiscie też)
@d4wid: Ten MultiCum to jest niezły zawodnik, typ próbował się przebić w każdej bańce internetowej, na początku chciał zaistnieć u streamerów, nie wyszło, później bańka RP gdzie chłop tworzył multum teorii spiskowych, też się nie udało, później polityka na tt, też się nie udało. Co za zdziwienie, że akurat u ludologów dostał atencje xD
6 minut po dodaniu mojego wpisu https://wykop.pl/wpis/83367293/kiszak-bekazludologuff-arkadikuss-twitter-wiedzial
Przecież tu jest kilka wykopków, kto czyta niby ten tag?
A ty Multikam zamiast pucowania się "kolegom" na cordzie, to dołóż się mamie do rachunków
WIEDZIAŁEM, WIEDZIAŁEM, że jak mi wyskoczył ten szczekacz Multikam od kiszaka na tagu, to skądś go kojarzę na twitterku.
Mieliśmy kiedyś dyskusję pod tweetem tego słynnego kolegi geja co nie lubi LGBT - Myślozbir.
Słynny gej zrobił zdjęcie jakiejś
źródło: c5815200229a454314c14d5f7eaac00b3b6c16fd287021ede31cbddb2f8fd3e7
Pobierzźródło: Smiling-Mask-Crying-Man-meme-7
Pobierzźródło: 20d3fe463bf0dd45293ef09c75902c367fb5d78d3d83eb804d51c2ddacf9add6
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora