Wpis z mikrobloga

To co się stało to ja nawet nie. Byłam odebrać paczkę zamówioną z czymś fajnym i spotkałam gościa, kojarzę go z widzenia on zawsze chodzi z czarnym kundelkiem, zawsze nieogolony włosy zakręcone i tłuste XD upośledzony umysłowo na rencie. Przywitaliśmy się, szybka wymiana uprzejmości co tam jak tam

I nagle on pyta czy chce papierosa
Wyciąga paczkę Winstonów czerwonych setek i wciska mi te paczkę do ręki
Ja kulturalnie wyciągnęłam jednego i chce oddać mu te paczkę a on na to żebym sobie to zatrzymała i wyciąga z kieszeni bluzy cały wagon żeby pochwalić. Nie wiem co o tym myśleć
#narkotykizawszespoko #opiowraki #benzowraki #wygryw czy jednak #przegryw przy obecnej cenie #p-------y to musiał za wagon zapłacić conajmniej 400zl #storytel
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@painthuffer69 dziękuję mi to żyło głowę że typ co ma rentę 1800zl czy tam 2000. Jest w stanie wydać 400zł na szlugi. Opłacić mieszkanie, kupić buty. Zrobić duże zakupy spożywcze dwa razy w tygodniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@M_a00 nigdy się nie przekonasz ci mam testy robić? Powiem ci więcej nigdy nie miałem nawet chłopaka prawdziwego, jedynie takiego przez internet i ani razu się nie widzieliśmy
  • Odpowiedz