Aktywne Wpisy

michalxd21 +116
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wtedy to byl niesamowity skok jakości, gry były mega kreatywne i bezproblemowe
#gry #konsole #xbox
źródło: 1000088598
Pobierzźródło: IMG_20251006_170108
Pobierz@lahimel: no chyba k---a nie bardzo xD ja sam miałem 3 egzemplarze, bo dwa się spaliły. Znajomi podobnie. To była konsola, przez którą przerzuciłem się na PS3 i ten trzeci egzemplarz kupiłem kilka lat temu dopiero za 200 zlotych xD
Nigdy nie widziałem bardziej awaryjnego gówna.
To nie była idealna konsola, ale zwyczajnie dobra, z dobrze dobranymi grami i dobrym, marketingowym przekazem. Pewnie dlatego to najlepiej sprzedająca się konsola MS do tej pory.
@lahimel: mhm... https://www.informationweek.com/it-sectors/xbox-360-most-unreliable-gaming-console
a oryginalna wersja to był hit, bez wifi, HDD, hdmi a na koniec złapał rroda i zdechł XD
za to na ps3 to się grało
https://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems
Sweetspot w tym przypadku polega na tym, że konsola, która była średnio wykonana (tutaj się zgadzam), była przez to tańsza, czyli bardziej popularna, a to znaczy, że było więcej wydawców, którzy zdecydowali wydać się na nią grę. Sweetspot nie oznacza, że była bezawaryjna, ale, że pomimo tego, że się psuła i pokazywała
PlayStation 3 w okresie premiery i w pierwszych latach było bardzo mocno krytykowane i było ryzyko porażki.
Natomiast pod względem gier to te generacje były rewelacyjne od samego początku, bo bardzo dobre gry wychodziły na obie konsole, a Sony jeszcze potem i tak dowaliło świetne exy na PS3 jak trylogia Uncharted, The Last of Us czy MGS 4.
Wystarczy zobaczyć, co wyszło w roku 1998 lub 1999. Aż trudno uwierzyć, jak w jednym roku mogło wyjść aż tyle hitów, które były ogrywane przez kolejne dekady. I dalej są.
Mój osobisty peak gamingu to raczej 4th gen ;)
źródło: obraz
Pobierz@ZupaPomidorowa69: Wtedy czyli kiedy? Ja nawet odważnie jestem w stanie napisać, że jakby się posiedziało nad kodem to ten sprzęt dałby radę nawet z Wieśkiem 3, bo nawet z GTA V nie miało problemu. Nie wiem kiedy naprawdę nowsza generacja naprawdę zaczęła odjeżdżać ze swoimi możliwościami... może w 2017-2018 roku.