Wpis z mikrobloga

Ten zatrzymany z Denisem 15latek to ten nabity teściem ogr? XD jak będzie rozprawa w sądzie rodzinnym i jego rodzice będą musieli przyjść się tłumaczyć to moim marzeniem jest, żeby to zobaczyć na żywo XD jaka abstrakcja XD dzieciak nabity teściem biegający po mieście z klamką- jaka piękna patologia #famemma
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@doreczycielprawdyzosiedli: niekoniecznie musi tak być. Mój były chłopak (błędy młodości ( ͡° ͜ʖ ͡°)) miał dosłownie wszystko- bogatą wykształconą i wspierającą się rodzinę. Jego matka była nawet kuratorem sądowym i pomagała ludziom w MOPSie. Bardzo dobra, empatyczna kobieta, natomiast syn się nasłuchał jakiś bonusów rpk i chciał być groźnym typem, podobnie z resztą jak Denis. Skończyło się niemal identycznie jak w tym przypadku, do tego jeszcze
  • Odpowiedz
@paniswiata: To jest ten Styczek co Denis nagrywał z nim na siłce ? On ma 15 lat i już rękaw zrobiony ? Fajnych rodziców musi mieć, ciekawe co w szkole o tym mówią xD
  • Odpowiedz
@paniswiata: Ale wiesz że to działa w dwie strony, jestem z okolic Torunia i znam dobrze kiboli elany bo sam pochodze z takiego "ulicznego" środowiska. Dosłownie każdy kibol elany którego znałem, miał dziewczynę z "dobrego domu" której imponowały takie klimaty. Córki lekarzy, adwokatów a nawet córka jednej burmistrzyni pobliskiego miasta powiatowego przychodziły do nas na imprezy walić w nos i bawić sie z "chłopakami z miasta" xD
  • Odpowiedz
  • 5
@dawid-brk: no ja wiem jak to działa, ale te dziewczyny w przeciwieństwie do facetów nie biegają z klamką po mieście i nie kończą w kryminale, tylko co najwyżej z brzuchem xd
  • Odpowiedz
@dawid-brk: Jak to głosi klasyk łobuz kocha najbardziej hehe
A tak serio to te bananowe osoby często mają dość nudnego życia według schematu, często z zasadami wymyślonymi przez rodziców i ciągnie ich do życia na ulicy, alkoholu, dragów i życia na granicy prawa. Mogą robić praktycznie wszystkie rzeczy bo ich stać np wynająć sobie jakąś fajną furę i pośmigać, pojechać na tor, skakać ze spadochronu i cała masa innych rzeczy
  • Odpowiedz
  • 1
@Bunsen: też mi się wydaje, że oni myślą, że mają nudne życie nie mając żadnych problemów XD do tego nasłuchają się jakichś patorapsów i spięcie w głowie, bo też taki chce być, a jak mama podstawia wszystko pod nos to ciężko udawać gangstera XD
  • Odpowiedz
@paniswiata: Czasem kończą w kryminale jak zaczynają latać z dragami żeby przypodobać sie swojemu bad boyowi.

@Bunsen Siostra mojego kolegi właśnie wolała taki sposób życia. Łaska wyglądająca jak modelka, z dobrego bogatego domu z koneksjami, preferowała towarzystwo tych kiboli, zamiast zwykłych "przeciętniaków". A gdy któryś ją źle potraktował to musiałem jeździć ze swoim ziomkiem po mieście i ich "wyjaśniać" bo ten dostał amoku gdy sie dowiedział jak zwykle. Przez
  • Odpowiedz