Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +156
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz
nowszyja +31
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz

Drugą dwójkę też mam do odbudowy, ale dzisiaj mi ten dentysta powiedział, że już trzeba będzie zapłacić. To się go zapytałem czemu tydzień temu nie musiałem płacić. Powiedział, że z własnej woli tak po prostu zrobił, nie muszę nic płacić. To ja sie zdziwiłem i powiedziałem, że mu dam coś za to, bo już przynajmniej nie wyglądam, jak szczerbaty żul xD. Chociaż jakieś 300 zł(bo tyle płaciłem w 2022), bo biedny jestem, na miesiąc mam 2755 zł xD czyli mniej niż minimalna. Powiedział, że nie trzeba, tym bardziej, że nie mam pieniędzy.
I teraz pytanie do was: jak mi przyjdzie przelew(jakieś niecałe 2000 zł, bo L4 here) 10.10, czyli w piątek, to dawać mu za robocizne za tę jedynkę i dwójkę? Jeśli tak to ile? Bo ja myślę, żeby 300 zł.
#dentysta #pytaniedoeksperta #stomatologia #zeby #ankieta
źródło: image
PobierzDawać mu jakiś hajs?
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Serio tak jest?
Kup mu whiskacza
Komentarz usunięty przez moderatora
Dogadywaleś się z nim czy materiał chemo czy światłoutwardzalny?
@MrPerfetc
Bzdury. Wypełnienie w każdym zębie jest na fundusz. Inna sprawa z jakiego materiału. IE ma czegoś takiego jak dopłacanie na fundusz. Albo na fundusz albo komercyjnie, dopłacanie jest nielegalne.
Od 1 do 3 na NFZ jest pierwotne leczenie kanałowe.
Jest to nielegalne, ale jak ci robi nierefundowanym materiałem i przez to masz taniej to jak czujesz się zobowiązany się odwdzięczyć to możesz to zrobić.
Nie raz jak robiłem wypełnienia na NFZ to jak dostałem na targach lepsze materiały to robiłem pacjentom po prostu tym nowoczesnym materiałem i nie oczekiwałem nic w zamian.