Wpis z mikrobloga

#gry #baldursgate3

Kurde bele odpaliłem ten masterpiece ostatnio, bo na promce byl. Zajebista giera poki co. Wybrałem sobie Drowa wiec wpuszczają mnie do obozów złoli bez walki (to byla mila niespodzianka), dałem sie napiętnować zeby złole mnie szanowali, dałem sie ugryz wampirowi wiec pewnie bede potężnym wampirem, a oprocz tego robale zwiększają moje moce wiec cos czuje ze bede k---a przepotężny.

To w ogole pierwszy baldur jaki gram, po za tym walki turowe średnio mnie jarają wiec tu historia i świat robia robotę.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hmrogrz tu najlepsze jest to ze co sobie nie wymyślisz to oni o tym pomysleli, chcesz rzucic gnomem to mozesz jak on nie przeskoczy rozpadliny, masz swieczke albo beczke w equip już jesteś wygrany bo mozesz spalic cos albo stac wyzej i miec bonus. Moglbym wymieniac w nieskończoność, ale to trzeba zagrać.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz: i jeszcze rogue tradera. Ale ogólnie to po bg3 bardzo ciężko się gra w inne cRPGi bo jednak po BG3 bardzo wysoki budżet widać i człowiek się przyzwyczają do ładnie animowanych i zagranych dialogów
  • Odpowiedz
@Hmrogrz jak nie grasz postacią mroczna żądza (dark urge) to zacznij nią od nowa, dodaje kolejną warstwę fabularną a i tak można ją customizowac jak sie chce
  • Odpowiedz