Wpis z mikrobloga

Serio, co się w Polsce odpie$dala to jest niepojęte. Zainwestowałem swoje życie, ciężką pracę i zdobywanie wykształcenia w kraj, w którym połowa narodu jest w amoku ze szczęścia, bo Nawrocki zjadł kebaba.
Nieważne spełnianie obietnic realnie polepszających gospodarkę, praworządność i ogólny dobrobyt. Ważne jest to, że Prezydent obiecał, że zeżre kebaba i go zeżarł. Prawdziwy mąż stanu, swój chłop, słupki rankingów zaufania walą o sufit.

#bekazpisu #polityka
Matuusuu - Serio, co się w Polsce odpie$dala to jest niepojęte. Zainwestowałem swoje ...

źródło: Slowo-sie-rzeklo-kebab-zjedzony.-Karol-Nawrocki-spelnil-obietnice_content

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matuusuu głosowałem na Trzaskowskiego, ale widzę że powinienem to być Nawrocki widząc jaki ból d--y powoduje. Czego by nie robił, to będziecie mieć problem - angielski z akcentem - źle, skoczył na kebaba i robią PR - źle, snus - źle, jeździłby na motorze też byłoby źle.

Rafałek p-------ł, bo próbował być ELYTA i skończył jak g---o. Dobrze mu tak.
  • Odpowiedz
@Matuusuu: szczerze mówiąc, jako wyborca czaskoskiego, to chyba ludzie po prostu spodziewali się mniej po nim. A póki co, otrzymali brak tragedii.
Stad to zadowolenie.

W sumie sam jestem zaskoczony, bo buduje sie jako taki swój prezydent, nie elita. Jest to nowość. Gdyby nie poglądy pisowskie, mógłbym śmiało powiedzieć, że jest to mój prezydent. Zobaczymy za jakiś czas, jak utrzyma kurs, to pewnie druga kadencja murowana, bo myślę że przekonał
  • Odpowiedz
@Matuusuu: jaju ale ten świat byłby piękniejszy jakby tacy jak Ty po prostu wyciągneli kij z d--y... Zjadł z dzieciakami kebaba to zjadł po cholerę drążysz? Nie podoba Ci się ta akcja to nie musisz komentować... Jesteś eiwko takim akcjom a sam im robisz zasięgi... beka
  • Odpowiedz
@Matuusuu był na wykopie jakiś wysyp postów wychwalających to że Nawrcocki o----ł kebaba? Od 3 dni czytam codziennie wysrywy silniczków o tym kebabie. Reszta ma to po prostu w dupie i ma z was bekę xdddd
  • Odpowiedz
@Matuusuu: no widzisz wystarczyło 2 lata żeby ludzie docenili spełniane obietnic a co do gospodarki to właśnie te obietnice miały być realizowane po wyborach
"Do przodu Polacy" uśmiechasz się ?
  • Odpowiedz