Wpis z mikrobloga

Serio, co się w Polsce odpie$dala to jest niepojęte. Zainwestowałem swoje życie, ciężką pracę i zdobywanie wykształcenia w kraj, w którym połowa narodu jest w amoku ze szczęścia, bo Nawrocki zjadł kebaba.
Nieważne spełnianie obietnic realnie polepszających gospodarkę, praworządność i ogólny dobrobyt. Ważne jest to, że Prezydent obiecał, że zeżre kebaba i go zeżarł. Prawdziwy mąż stanu, swój chłop, słupki rankingów zaufania walą o sufit.

#bekazpisu #polityka
Matuusuu - Serio, co się w Polsce odpie$dala to jest niepojęte. Zainwestowałem swoje ...

źródło: Slowo-sie-rzeklo-kebab-zjedzony.-Karol-Nawrocki-spelnil-obietnice_content

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matuusuu: Samo to, że platforma wycofała się ze swoich masakrycznych zapędów jak pieniądze dla deweloperów czy ograniczanie wolności słowa już sprawia, że Nawrocki jest dobrym prezydentem bo nad od tego ratuje.

A jeśli największym problemem jest to, że wali nikotynę pod dziąsło to w sumie chyba nie bardzo jest się do czego przyczepić.
  • Odpowiedz
@Matuusuu: jest tak samo jak było, tylko teraz internet i sociale są tak popularne i dostępne, że to widzisz. 15 lat temu ilość idiotow po 8klasach była taka sama, tylko nie była taka wyeksponowana. Nawrocki wygrał. PiS rządził 8 lat. Tyle wystarczy przecież nie trzeba nic dodawać. Ja osobiście żyje e bańce, bardzo mało ludzi, których znam to idioci, a jest ich większość. Jak nie wierzysz to idź do roboty
  • Odpowiedz
Nawrocki zjadł kebaba na ostrym a to was d--a piecze

@o__0: Pamiętam jak sleepy Joe zjadł pikantną pizze i prawactwo bolała d--a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matuusuu: Tak się wygrywa wybory w tym kraju. Zresztą pisowcy od razu widać że mają lepszych PRowców i wiedzą jak dotrzeć do mas produktem pt. Swój Chłop. Platforma nie umie¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz