#hotelparadise W skrócie dla tych, których ominął weekend i mam nadzieję, że wpis nie spadnie, bo się moderacja tutaj dobrze bawi.
Agata oprócz tego, że była miss, brała udział też w odważnych sesjach zdjęciowych, gdzie pokazano jej atuty. Fotografie były publicznie dostępne na stronie fotografa (także Agatko pretensje do fotografa nie do nas). Tak samo - Agatka była w związku (ponoć nawet zaręczyny) z 60/70-letnim mężczyzną. Zdjęcia również były publicznie dostępne. Wszystko było zgodne z prawem i poleciało z tagu. Nawet rzeczy ocenzurowane. To tyle co do weekendu, polecam się (⌐͡■͜ʖ͡■)
@amanda12: skoro popełniła takie rzeczy w życiu to niech teraz stanie w prawdzie. Jak to robiła to była taka odważna? Co ona sadzila że internet nie pamieta, że nikt nie odkopie takich materiałów? Jak dziś oglądałam jej koński łep i stanęły mi przed oczami te lubieżne, obleśne foty....nie jestem swiętoszka ale uważam, że trzeba brać odpowiedzialność za własne życie
@Barbarellaa Zgadzam się z tobą w 100%. Dlatego granie przez nią świętoszkę też jest żałosne XD A wystarczyło napisać „Hej, widziałam, że odkopano moje stare zdjęcia. Tak, miałam kiedyś taką sesję. Tak, byłam w takim związku. To wszystko już jest za mną i teraz rozpoczęłam przed sobą inny etap w życiu”. Tyle (。◕‿‿◕。)
Agata oprócz tego, że była miss, brała udział też w odważnych sesjach zdjęciowych, gdzie pokazano jej atuty. Fotografie były publicznie dostępne na stronie fotografa (także Agatko pretensje do fotografa nie do nas). Tak samo - Agatka była w związku (ponoć nawet zaręczyny) z 60/70-letnim mężczyzną. Zdjęcia również były publicznie dostępne. Wszystko było zgodne z prawem i poleciało z tagu. Nawet rzeczy ocenzurowane. To tyle co do weekendu, polecam się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: IMG_9485
Pobierzźródło: 1000002684
Pobierz