Wpis z mikrobloga

Kwiecień 2022 - każdy po przebudzeniu z niepokojem patrzy na newsy czy duże miasta ukraińskie upadły w nocy.

Październik 2025 - każdy po przebudzeniu z nadzieją patrzy ile ruskich rafinerii zostało r---------h w nocy.

To są te detale.

#ukraina #wojna
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@warzone-rastafuraj: 1321 dzień waszej trzydniowej operacji specjalnej na Ukrainie i się dziwisz, że się śmiejemy z waszych pożarów. Masz rację, wszystko przepadło, jesteśmy zgubieni xDDDDDD weź przeczytaj co ty napisałeś. Postaraj się bardziej następnym razem
  • Odpowiedz
@Pulkownik_Wolodyjowski: rafineria nie jest wysadzona, po prostu jest uderzona dronem, potem trzeba ja ugasic. I to wszystko.
Przez weekend ruski spuscil ponad 1000 dronow na Ukraine a jakos nie placzesz ze tam katastrofa sie dzieje, tak jak sie cieszysz ze jeden dron w Rosji zrobil katastrofe.

Mozg dzialajacy mozg, cos czego wiekszosc nie ma
  • Odpowiedz
  • 38
@warzone-rastafuraj:

rafineria nie jest wysadzona, po prostu jest uderzona dronem, potem trzeba ja ugasic. I to wszystko.

A to sorki, masz rację xd Takie sytuacje mają miejsce w każdym kraju na świecie, a wykopki robią aferę o nic xd
  • Odpowiedz
  • 18
@warzone-rastafuraj:

rafineria nie jest wysadzona, po prostu jest uderzona dronem, potem trzeba ja ugasic. I to wszystko.

Te samochody stojące w kolejkach nie są wysadzone. Po prostu nie mają benzyny. Trzeba zatankować. I to wszystko ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jak ich 1 2 3 4 paczka sankcje zmiecie Rosję xd

@warzone-rastafuraj: jak dobrze wiadomo rosyjska gospodarka jest tak potężna, że sankcje to jej właściwie pomagają. Dlatego powinniśmy je zdjąć i wrócić do handlu z rosją żeby w końcu zaczęła tracić!
  • Odpowiedz