Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +172
Wspomnijmy tych, którzy odeszli na zawsze z naszego grona.
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
źródło: Znicz%20w%20kszta%C5%82cie%20serca
Pobierz
Czym jeździcie? Szukam jakiegoś auta (nowego) chce unikać mechaników. Szczerze mówiąc to nie ma nic ciekawego w cenie której szukam (200k) musiałbym brać jakiś leasing, a nie chce wolę kupić za gotówkę. Ew ile dołożyć żeby kupić jakieś sensowne auto? A może kupić nowe auto ale typu jak najtańsze? I się psuć nie będzie parę lat. A kupić jakiegoś szrota do upalania
#programista15k #pytanie #motoryzacja #
#programista15k #pytanie #motoryzacja #

@Anhed: Takie bedzie zycie przez wiekszosc czasu. Jak sie nauczysz z tym zyc to bedzie lepiej. Ja tez nie wspomnialem ale u mnie ziolo powoli wywolywalo objawy schizofrenii, z ktorych sobie nie zdawalem sprawy, albo okolo-schizofreniczne. Na poczatku w nocy slyszalem np grajacy telewizor, lecaca muzyke.. potem myslalem, ze piosenka jest o mnie, ludzie o mnie rozmawiaja. Rzucilem gowno i jest
A co do refleksu i luzu to niedawno wróciłem do jeżdżenia MTB i na zjazdach brakuje mi refleksu, mobilności i luzu, jestem strasznie spięty. Po ziole właśnie mam tak że jestem pospinany
@nomysza6666: o kura, ale g---o XDDD
@nomysza6666: u mnie tez to się okazała najlepsza motywacja do ruszenia d--y na siłke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M_a00: fakty są takie, że każdy jest inny i nie każdy musi być taki męski i kipiący testosteronem jak ja. Warto się zaakceptować takim, jakim się jest, a nie udawać kogoś innego.
@klefonafide: Tylko, ze domyslnie powinienes kipic testosteronem, a ze palisz ziolo i prowadzisz sie jak p---a to go masz malo
@nomysza6666: domyślnie to każdy jest inny, są potrzebni męscy mężczyźni i są potrzebne p---y