Wpis z mikrobloga

• 6
@Anhed: Bylem smieciem ludzkim. Siedzialem zamkniety w pokoju na fazie i nic nie robilem. Mocno aspolecznie na mnie to dzialalo, w relacjach bylem kiepski, zamkniety w swojej glowie. Do tego w czasie COVIDU z------m se studia i je rzucilem, potem zdradzilem dziewczyne. Poszedlem na kolejne studia, ktorych nie lubilem. Jak to gowno jaralem to se powtarzalem, ze do XX roku zycia sie zabije, a jak przezywalem do odkladalem to za
  • Odpowiedz
  • 0
No i z wychudzonego cpunka 70kg teraz lece po 100kg ponizej 20% bf.. ponad 40cm w bicepsie, niedlugo sie zapisuje na sztuki walki. Jak ktos kiedys cwiczyl jakis sport to bedzie mu latwiej wyjsc z nalogu tak jak Robert Rutkowski opowiada w swoich podcastach.
  • Odpowiedz
@nomysza6666: A no to ja też się trochę czuję jak śmieć, izoluję się i nie potrafię into relacje. Zioło tłumi mi te negatywne emocje i jakoś jestem w stanie żyć dalej. Sport uprawiam ale właśnie kusi mnie żeby mocno ograniczyć zioło bo psuje mi to refleks i "luz" ciała. Ale właśnie bez tego będzie k------o pusto i smutno a nie potrafię zmienić swoich relacji z ludźmi więc łatwiej jest zajarać
  • Odpowiedz
  • 1
Ale właśnie bez tego będzie k------o pusto i smutno

@Anhed: Takie bedzie zycie przez wiekszosc czasu. Jak sie nauczysz z tym zyc to bedzie lepiej. Ja tez nie wspomnialem ale u mnie ziolo powoli wywolywalo objawy schizofrenii, z ktorych sobie nie zdawalem sprawy, albo okolo-schizofreniczne. Na poczatku w nocy slyszalem np grajacy telewizor, lecaca muzyke.. potem myslalem, ze piosenka jest o mnie, ludzie o mnie rozmawiaja. Rzucilem gowno i jest
  • Odpowiedz
@nomysza6666: No dobrze było by się nauczyć z tym radzić ale nie daję rady i jakoś od lat wybieram uciekanie w różne niefajne rzeczy, często autodestrukcyjne xD No takie objawy to już przewalone, mnie na szczęście nie schizuje.
A co do refleksu i luzu to niedawno wróciłem do jeżdżenia MTB i na zjazdach brakuje mi refleksu, mobilności i luzu, jestem strasznie spięty. Po ziole właśnie mam tak że jestem pospinany
  • Odpowiedz
jeśli coś jest głupie ale działa to nie jest głupie, ale to jest głupie

@M_a00: fakty są takie, że każdy jest inny i nie każdy musi być taki męski i kipiący testosteronem jak ja. Warto się zaakceptować takim, jakim się jest, a nie udawać kogoś innego.
  • Odpowiedz