Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +273
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

Miguelos +124

Na wstępie zanacze, ze nie jestem jakimś psiarzem fanatykiem , po prostu przygarnąłem 10 lat temu małego szczeniaczka , uważam sie za twardo stąpająca osoba po ziemi, ale dzisiaj jest jakos inaczej,oczy mi pocą ,jade pozegnac i nie boję się tego slowa użyć po prostu przyjaciela ,zwierzęcego przyjaciela , nie da sie wyleczyć u niego dyskopatii ,jest sparalizowany i wymagał by ciągłej opieki a mimo to widze ,ze sie męczy ,do tego zapalenie płuc sie dostało, jade za 10 minut w jego ostatnia podróż, lubi jezdzic ze mna autem ,przejechal ładnych parę tys km. Bilon tak mu na imię.
źródło: temp_file539031372186072624
PobierzDziękuję wam wlasnie wrocilem do domu nie myślałem, ze tak mnie moze trzasnąć
Odrazu pusto
źródło: temp_file1531185992503173969
Pobierz@saib75 a Ty sie nie zgubiles w tym watku? Miej troche rigczu.
To poranne przybieganie do łóżka, stanie przy lodówce, gdy tylko otworzyłeś drzwi, czy inne momenty, w których jego obecność stała się czymś oczywistym. Serce trochę bedzie kuło.
Zrobiłeś jednak wszystko, co mogłeś - a Bilon na pewno miał ekstra życie za które był wdzięczny.
źródło: image_2025-10-06_111938117
Pobierzcóż za przejaw odwagi!! współczuję wewnętrznej tragedii, tylko uważaj żebyś nie żałował za bardzo bo cię zjedzą, skoro nie boisz się w żałobie nazwać psa przyjacielem
Myśl o tym że to było wspaniale 10 lat i że mu niczego nie brakowalo
Mam tylko nadzieję, że do końca trzymałeś łapę i głaskałeś zwierzaka.