Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

Short otworzony na 114k na większość moich oszczędności. Próg likwidacji to aktualnie 134k. Nie mam więcej żeby dołożyć mogę jedynie sprzedać samochód i zwiejszyc próg likwidacji do około 143k ale nie wiem czy starczy mi czasu. Co byście zrobili na moim miejscu? Nie chce wracać do pracy w najbliższym czasie a patrząc na ruchy btc zaczynam się bać. Nie są to nie wiadomo jak duże kwoty patrząc ile wy tu handlujecie (moja pozycja to w granicach 150-300k) ale to moje oszczędności. Co robić?
#kryptowaluty #bitcoin #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
chcesz poradę - utnij stratę, póki jeszcze jest co ratować
źródło: image
Pobierzźródło: 1000014835
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: images(10)
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta