Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z ryzykiem w inwestycjach w kryptowaluty?
Short otworzony na 114k na większość moich oszczędności. Próg likwidacji to aktualnie 134k. Nie mam więcej żeby dołożyć mogę jedynie sprzedać samochód i zwiejszyc próg likwidacji do około 143k ale nie wiem czy starczy mi czasu. Co byście zrobili na moim miejscu? Nie chce wracać do pracy w najbliższym czasie a patrząc na ruchy btc zaczynam się bać. Nie są to nie wiadomo jak duże kwoty patrząc ile wy tu handlujecie (moja pozycja to w granicach 150-300k) ale to moje oszczędności. Co robić?
#kryptowaluty #bitcoin #gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim nie wchodz all-in na przyszlosc, tylko dokladaj po trochu, jesli pozycja idzie po Twojej mysli. Usrednianie moze byc kuszace, ale musisz miec duuuzo kapitalu na to.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie sluchaj hejterow. Wczoraj na tagu latal obrazek z ktorego jasno wynikalo ze dzisiaj jest ATH i od teraz tylko w dol. Cyklicznosc nie klamie wytrzyaj jeszcze chwile a w miedzyczasie odpal jakas solidna dzwignie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-badacz-38: No i tyle są warte te porady innych gdybyś zarządzał kapitałem I trzymał się swojego planu to widząc spadki na zlocie i srebrze ja bym jeszcze trzymał shorta BTC. Ale nie ma co gdybać - teraz działasz z tym co zostało - powodzenia i udanych transakcji

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz