Aktywne Wpisy

uncle_freddie +451
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +294
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałbym podzielić się sytuacją, która ostatnio mnie nieco irytuje. Mam 33 lata, a moi współlokatorzy, którzy są studentami, zaczęli nazywać mnie „wujkiem”. Oczywiście to żart, ale czasem czuję się, jakby różnica wieku i mieszkanie na pokoju była dla nich czymś śmiesznym.
Zastanawiam się, czy powinienem coś z tym zrobić? Może powinienem zgłosić tę sytuację właścicielowi mieszkania, czy to raczej moje osobiste zmartwienie? I proszę, nie interesują mnie odpowiedzi w stylu „mogłeś brać kredyt i mieszkanie”, bo nie mogłem przewidzieć, że ceny będą tak wysokie, kiedy logika podpowiadała spadki.
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: właściciel mieszkania to nie wychowawca bursy
@mirko_anonim: wujku MickPl, czemu piszesz z anonima, już masz odbanowane konto.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak sobie przypomnę siebie w wieku studenckim… za nic bym nie chciał mieszkać w mieszkaniu gdzie siedzi jakiś nudny dziad po 30, zupełnie inny poziom dynaminy niż ja i moi koledzy w tym wieku. Jak już bym trafił na takie mieszkanie gdzie siedzi taki dziad no to trudno, może jakby cena za pokój była okazyjna to
Opie zlituj się masz 33 lata XD